enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
27°C

Denizli’de süt sektöründeki sorunlar masaya yatırıldı!

Denizli’de süt sektörünün başarısı ile süt üreticilerinin sahada karşılaştığı sorunlar hakkında sektör değerlendirme toplantısı yapıldı.

Denizli’de süt sektöründeki sorunlar masaya yatırıldı!
11.11.2022
A+
A-

Denizli’de, süt sektöründeki gelişmeler ve sorunlar hakkında değerlendirme toplantısı yapıldı. Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Brifing salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Müdürü Şakir Çınar, Denizli Köy-Koop Birliği, Tavas, Beyağaç, Acıpayam, Serinhisar, Çameli, Honaz, Buldan Süt Üreticileri Birliği ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanlarının katılım sağladı. Yoğun katılımın ile gerçekleşen sektör toplantısında, Denizli süt sektörünün başarısı ile süt üreticilerinin sahada karşılaştığı sorunlar hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar, Denizli açısından süt üretiminin çok önemli olduğunu ve sektörün sorunlarını yakından takip ettiklerini ifade etti. Akabinde katılımcılara söz hakkı verilerek konu hakkında görüşleri alındı.

İkinci gün ise İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri teknik gezi düzenleyerek, Tavas ilçesinde bulunan Yarımca Damızlık Düve Yetiştirme Merkezi ile Acıpayam ilçesinde bulunan Çayırova Tarım Hayvancılık ve Ala Tarım Hayvancılık işletmelerini ziyaret etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.