enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3956
EURO
34,7914
ALTIN
2.403,79
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

Denizlili Galatasaraylıların ilk başkanı Kazım Varlıker.. İstanbul’dan özel mesajlar geldi

Denizli’de 2019 yılında kurulan Denizli Galatasaray Taraftar Derneği ilk genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel Kurulda ilk başkan oy birliği ile Kazım Varlıker seçildi. Derneğe kulüpten özel kutlama mesajları geldi.

Denizlili Galatasaraylıların ilk başkanı Kazım Varlıker.. İstanbul’dan özel mesajlar geldi
29.03.2021
A+
A-

Denizli’de 2017 yılında Galatasaray maçlarını izlemek için bir araya gelen ve Denizli Galatasaray Platformu olarak kurulan oluşum,2019 Aralık ayında Galatasaray Spor Kulübüne bağlı olarak Denizli Galatasaray Taraftarlar Derneğini kurmayı başardı.Bu süreç içerisinde Denizli’nin adını İstanbulda çeşitli etkinliklerle duyuran Dernek üyeleri çok kez de Denizlimizde bağış etkinlikleri yaparak yardımlaşma ve etkileşimi ön planda tuttular. 27 Mart 2021 itibariyle ilk genel kurulunu tamamlayan Denizli Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkan olarak Kazım Varlıker’i oy birliğiyle seçildi.

KULÜPTEN ÖZEL MESAJLAR

Derneğin ilk genel kuruluna destek kulüpten geldi. İkinci Başkan Abdürrahim Albayrak, Galatasaray Spor Kulübü Yöneticisi Dilek Kutlu, Fatih Terim’in yakın arkadaşı Florya Metin Oktay Tesisleri Müdürü Fahri Yılmaz ve Kaptan Arda Turan genel kurulunu gerçekleştiren Denizli Galatasaray Taraftar Derneği’ni tebrik eden mesajlarını yolladılar.

İLK İCRAAT 2 BİN FİDANLI ORMAN OLACAK

Nisan ayında Denizli’mize hatıra ormanı kazandırmaya çalışan Dernek üyeleri, Orman Müdürlüğünden gelecek olan haberi beklediklerini ve Denizlimize 2000 fidanlı bir orman alanı kazandıracaklarını bu tarz etkinlikleri de yapmaya devam ederek Galatasaray Taraftarlar Dernekleri arasında Türkiye de en ön sırada yer almak için çalışacaklarını belirttiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.