enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2762
EURO
34,9404
ALTIN
2.444,74
BIST
10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Açık
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Açık
32°C

Denizlili Hatice, 30 ülkenin 300 şefini geçerek altın madalya kazandı

Denizlili Hatice, 30 ülkenin 300 şefini geçerek altın madalya kazandı
23.12.2021
A+
A-

Uluslararası Antalya Gastronomi Festivalinde Denizli’yi temsil eden Denizli Mesleki Eğitim Merkezi 12. Sınıf aşçılık öğrencisi Hatice Atmaca altın madalya almaya hak kazandı. Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, bu yıl 2.’si düzenlenen Uluslararası Antalya Gastronomi Festivalinde almış olduğu 1.’lik derecesi ile Denizli’yi gururlandıran öğrenci ve Denizli Mesleki Eğitim Merkezi yönetici ve öğretmenlerini makamında kabul etti.

Denizli’nin artık böyle başarılara alışkın olduğunu ve mesleki eğitimin çıtayı her zaman yukarıda tuttuğunu vurgulayan Müdür Ekici, “ Bakanlığımız tarafından Mesleki Eğitim adına atılan her adımı dikkatle takip ediyoruz. Atılan bu adımların şehrimize ve ülkemize geri dönüşü de, tıpkı öğrencimizin elde etmiş olduğu bu başarı gibi, hepimizi gururlandırıyor ve mutlu ediyor. Mesleki Eğitimde başlayan bu yeni dönemi her fırsatta eğitimin paydaşlarına, sektörün temsilcilerine, esnafa, ailelerimize anlatıyoruz. Öğrencimizin elde ettiği bu başarı ile öğretmen ve eğitim yöneticilerimizin kendisine vermiş olduğu destekler sayesinde de anlaşılırlığımız ve mesleki eğitime olan inanç her geçen gün artıyor. Toplumun tabanına ve eğitimin kalbine yerleşen bu güven, çok kısa sürede, mesleki eğitimi lider seviyeye çıkaracaktır” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, konuşmasının ardından Terkib-i Çeşidiyye yemeğiyle 30 ülkeden yaklaşık 300 şef arasından sıyrılarak altın madalya kazanan Hatice Atmaca’ya hediye takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.