enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2294
EURO
34,8089
ALTIN
2.422,89
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C

Denizlili İş insanı Cihan Kamer’den Acun Ilıcalı’nın kampanyasına büyük bağış

Denizlili İş insanı Cihan Kamer’den Acun Ilıcalı’nın kampanyasına büyük bağış
21.09.2020
A+
A-

Acun Ilıcalı, uzaktan eğitimde fırsat eşitliği sağlayacak bir kampanya düzenleyerek, bilgisayarı olmayan çocuklara dizüstü bilgisayar almak için nakit bağışı kampanyası yaptı. 1 bilgisayarın 3 bin TL olduğu gecede 7.5 milyon TL bağış toplandı. Acun Ilıcalı’nın ‘Haydi Şimdi’ sloganı ile düzenlediği bağış gecesinde 100 bin lira üzerinde bağış yapanlar canlı yayına alındı. Denizlili iş insanı Cihan Kamer, 500 bin TL’lik bağış yaptı.

CİHAN KAMER KİMDİR?

1965 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Cihan Kamer, baba tarafından aslen Denizli İli, Çivril İlçesi nüfusuna kayıtlıdır. Türkiye’nin önde gelen mücevherat şirketinin sahibi olan Kamer, İstanbul Değerli Maden ve Mücevherat İhracatçıları Birliği Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.

Fenerbahçe Kulübü eski asbaşkanı olan Kamer, İstanbul Kuruçeşme’de bulunan bir lüks restoranın da sahibidir. Çiğdem Kamer ile evli ve bu evliliğinden 1987 doğumlu Atasay Kamer isminde bir oğlu ve Simay Kamer isminde bir kızı vardır. Kızı 2015 yılında Ahmet Uras ile evlenmiştir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.