enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4745
EURO
34,7570
ALTIN
2.441,46
BIST
9.936,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Denizlili öğrencilerin projeleri ödül aldı

Denizlili öğrenciler, 180 projenin yer aldığı “16. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nın” Türkiye finalinde dereceye girdi.

Denizlili öğrencilerin projeleri ödül aldı
16.11.2022
A+
A-

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında düzenlenen 16. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nın Türkiye Finali 31 Ekim-4 Kasım tarihlerinde Diyarbakır’da gerçekleştirildi. 10 alanda 180 projenin yer aldığı Türkiye finalinde Denizli’den katılan öğrenci Hilal Keskin Türkiye birinciliği, Tuba Tok ise teşvik ödülünü kazandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Denizli’yi en iyi şekilde temsil ederek önemli bir başarıya imza atan Merkezefendi Yörükoğlu Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri Hilal Keskin ve Tuba Tok’u makamında ağırladı. Bu tür projelerinin özverili bir çalışma ve sabır isteyen projeler olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, büyük bir özveri ile yarışmaya katılım sağlayan öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür etti. Ziyaret sonunda Müdür Ekici başarılarından dolayı okul müdürü, danışman öğretmen ve başarılı öğrencilere hediye takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.