enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2309
EURO
35,0754
ALTIN
2.505,27
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
33°C
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Açık
30°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz: ‘Denizlispor’un transfer yasağı kaldırıldı!’

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz: ‘Denizlispor’un transfer yasağı kaldırıldı!’
16.08.2021
A+
A-

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz yönetim kurulunun katılımıyla gerçekleştirdiği basın toplantısında transfer yasağını kaldırdıklarını açıkladı. Uz;”Bugün itibari ile transfer yasağını kaldırdık. Hiçbir futbolcuya borcumuz kalmadı. 1-2 günlük federasyon süreci var. İndirim yapan oyuncular oldu yapmayanlar oldu teşekkür ederim. “dedi Açıklamanın ardından yeşil siyahlıların ilk transferi Muhammet Gönülaçar ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, yönetim kurulu üyeleri Fethi Akcan, Taner Atilla, Ali İnceören ve Muhammet Üstek’in katılımıyla Haluk Ulusoy Tesisleri’nde basın toplantısı gerçekleştirdi.

Mehmet Uz toplantıya transfer yasağının kaldırıldığı müjdesini vererek başladı. Uz;”Bugün çok önemli birgün. Biz bu göreve gelirken her türlü zorluğu bilerek geldik. Zorlu bir çalışmanın ardından transfer yasağını kaldırmış bulunmaktayız. Bu süreçte futbolcu arkadaşlarımızdan indirim yapanlar oldu, yapmayanlar oldu. İndirim yapan futbolcu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün itibari ile hiçbir futbolcuya borcumuz kalmadı. Paraları yatırmamıza rağmen 1-2 günlük federasyon süreci var. Ama hiçbir sorun olmayacak”dedi.

Transfer çalışmaları hakkında konuşan Uz;”Kesin anlaşamadığımız hiçbir oyuncuyu açıklamayacağız. Bütün futbolcular bugün bize transfer olabilmek için ellerinden gelemi yapıyorlar. Bize ‘siz nederseniz biz tamamız’ diyorlar. Bu Denizlispor’un ne kadar büyük bir camia olduğunu gösteriyor. ”dedi. Uz, bu süreçte en büyük destekçilerinin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan olduğunu ifade ederek teşekkür etti.

İLK TRANSFER YAPILDI

Açıklamalarının ardından Denizlispor’un ilk transferini basın mensuplarına tanıtan Başkan Uz, son olarak Tuzlaspor forması giyen 26 yaşındaki ortasaha oyuncusu Muhammet Gönülaçar ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladıklarını duyurdu.

Denizlispor Başkanı Uz, 20 Ağustos’a kadar transferleri bitirmek istediklerini Manisa FK maçına teknik direktörü yetiştirmeye çalışacaklarını ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.