enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5217
EURO
34,9267
ALTIN
2.455,59
BIST
9.888,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Denizlispor transfer yasağını ne zaman kaldırabilecek? Başkan Uz’dan açıklama!

Denizlispor transfer yasağını ne zaman kaldırabilecek? Başkan Uz’dan açıklama!
A+
A-

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, Başkan Yardımcıları Taner Atilla, Veli Çıtışlı ve Muhammed Üstek’in katılımıyla Haluk Ulusoy Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi.

“Bütünlüğü bozmadığımız sürece aşamayacağız zorluk yok”

Başkan Uz, toplantıda sözlerine;”Zorlu bir süreçte kongre yaptık. Çünkü Türkiye’deki yangınlar ciğerimizi yaktı. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun “diyerek başladı. Başkan Uz bütünlük vurgusu yaparak;”Yönetim olarak ani bir şekilde göreve geldik. Mali olarak herkes bizden bir beklenti içine girdi.  Biz tüm sorunları bilerek geldik. Amacımız Denizlispor’un sahipsiz olmadığını göstermekti. Ben Denizlispor yönetiminde Elitbahis 7 dönem görev aldım. Hayalimde de başkanlık vardı. Allah bize bunu nasip etti. Geldiğimiz günden itibaren basını, taraftarı, halkı ile bütünleşmiş durumdayız. Bu bütünlüğü bozmadığımız sürece aşamayacağız zorluk yok. Önümüzde ciddi bir borç yükü var. Bunun yanı sıra gelebilecek borçlar da var. Biz bunların ne kadarını halledebiliriz bilmiyorum ama elimizden geleni yapacağız.”dedi.

Başkan Uz’un açıklamarı şekilde;

Yönetim olarak ani bir şekilde göreve geldik. Mali olarak herkes bizden bir beklenti içine girdi.  Biz tüm sorunları bilerek geldik. Amacımız Denizlispor’un sahipsiz olmadığını göstermekti. Ben Denizlispor yönetiminde 7 dönem görev aldım. Hayalimde de başkanlık vardı. Allah bize bunu nasip etti. Geldiğimiz günden itibaren basını, taraftarı, halkı ile bütünleşmiş durumdayız. Bu bütünlüğü bozmadığımız sürece aşamayacağız zorluk yok. Önümüzde ciddi bir borç yükü var. Bunun yanı sıra gelebilecek borçlar da var. Biz bunların ne kadarını halledebiliriz bilmiyorum ama elimizden geleni yapacağız.

Hedef ligde kalmak

Malumunuz önümüzde transfer yasağı var. Her gün soruluyor ‘Yasak ne zaman kalacak?’ diye inanın sizden fazla biz istiyoruz. Ama mali durumlar her gün, her saat ve her dakika değişebiliyor. Bizim amacımız bir an önce transfer yasağını kaldırmaktır. Şuanda elimizde Süper Lig kadrosunda kalan 5 futbolcu ve alt yapı oyuncularımız var. Aslında baktığınızda genç arkadaşlarımıza fırsat doğdu.  Yöneticilik yaptığımızda bizden her zaman fırsat istiyorlardı. Kongremizi geç yaptık, transfer yasağımız var. Henüz transfer yapamadık ama yapacağız. Bizim hedefimiz bir an önce transferlerimizi yapıp, takımımızı bu sezon ligde bırakmaktır. Tabii ki birlik beraberlik sağlanır takım çıkmaya oynarsa biz de arkasında oluruz. Burada yapacağımız transferler çok önemli, zamanımız dar ve hata yapabiliriz. Ama hatayı sıfır noktasında yapmalıyız. Geri dönüşü olmayan bir yola girebiliriz.

4-5 maç mevcut kadro oynayacak

Alacağımız futbolcuların antrenman eksikliği olabilir, hazır olmayabilir. Bu yüzden 4-5 maç mevcut takımımızla sonuç almaya çalışacağız. Genç futbolcularımızla görüştük. Onlara inanıyoruz. Tekrar söylüyorum bu onlar için bir fırsattır. 4-5 maç bu takımla ayakta kalırsak, bu çok büyük bir başarıdır. Bizim en önem verdiğimiz konu alt yapıdır. Altyapımız olmadığı sürece bu sorunlar hep yaşanacak. Bizim önceliğimiz Denizlimizin çocuklarıdır. Tabii bunları gelecek için konuşuyorum. Şunu belirteyim şuana kadar hiçbir teknik direktör ve oyuncuyla masaya oturmadık. Çünkü ilk önceliğimiz yasağı kaldırmak, kaldıramazsak konuşmamızın bir anlamı yok. Ben bu durumu bilerek geldim. Çözebilirsem çözeceğim, çözemezsem de çözemedim diyeceğim. Bu hafta ya da diğer hafta içinde çözebilecek çözeceğiz.

Mali tablo ne durumda?

Ali Başkan bize 78 milyon borçla devretti. Kasamızda 6 milyon TL var. Eski Başkan Ali Çetin, bize temlik konusunda hiç sorun çıkarmadı. Ben göreve geldiğinde aradım. ‘Temlikle ilgili bir sorunumuz var  mı?’ dedim. Kesinlik sorun olmadığını söyledi. Temliği vermeye hazır olduğunu söyledi.  Daha sonra kanunen Ali Çetin’in temliği bize iade etmesi suçtur. Kanunen bir sorumluluğu var. Ben Ali Çetin’e güveniyorum. Günü geldiğinde temliği alacağımıza eminim.

13 milyon TL transfer yasağı

Denizlispor’un bugün itibariyle 13 Milyon TL transfer yasağı var. Biz bu yasağı kaldırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. 1-2 hafta içinde çözmeye çalışacağız. Hemen halletmek istiyoruz ancak engeller çıkıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.