enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
34°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
27°C

Denizlispor U19 şampiyonluğa koşuyor.. Kritik Eyüpspor maçı öncesi takımın son durumu Egeyön TV’de

U19 Elit B Ligi’ni 5’nci tamamlamasının ardından play-off maçlarında Çaykur Rizspor ve Pendikspor’u geçen Denizlispor U19 takımı yarı finale yükseldi. Eyüpspor ile oynanacak mücadele öncesinde son antrenmanını gerçekleştiren takımın teknik sorumlusu Gökhan Kaynak Egeyön TV’ye yaptığı açıklamada; ” Eyüpspor’u geçip final oynamak istiyoruz. Amacımız kupayı buraya getirmek. Yarı finali geçersek Elit A U19 Ligi’ne yükseleceğiz. Gerekeni yapıp kupayı buraya getirmek istiyoruz.” dedi.

Denizlispor U19 şampiyonluğa koşuyor.. Kritik Eyüpspor maçı öncesi takımın son durumu Egeyön TV’de
A+
A-

Denizlispor U19 takımı şampiyonluğa konuşuyor. U19 Elit B Ligi’ni 5’nci tamamlamasının ardından play-off maçlarında Çaykur Rizspor ve Pendikspor’u geçen Denizlispor U19 yarı finalde Eyüpspor U19 takımı ile karşılaşacak. Mücade 13 Nisan Perşembe günü saat 13’te Antalya’da oynanacak. Denizlipor u19 takımı finale çıkması halinde gelecek sezon Elit A kategorisinde oynamaya hak kazanacak. Mücadele öncesi son antrenmanını Doğan Seyfi Atlı sahasında gerçekleştiren takımda teknik sorumlusu Gökhan Kaynak, futbolcular Talha Ateş ve Atakan Demir, alt yapıdan sorumlu yönetici Ahmet Yıldırım Egeyön TV mikrafonuna konuştu.

KAYNAK: “EYÜPSPOR’U GEÇİP FİNAL OYNAMAK İSTİYORUZ”

Denizlispor U19 takımı teknik sorumlusu Gökhan Kaynak; “Sezona başlarken statüden dolayı Elit B U19 Gelişim Ligi ikiye bölündü ve 10’a takımdan 2 grup oluştu. Çocuklar ilk yarı 9 ikinci yarı 9 maç oynayacaktı ve bu gençler için çok azdı. Biz bu maçların az olduğunu düşündüğümüz için birinci olmasak da play-off ve finalleri oynayarak daha fazla maç oynasak diye düşünüyorduk. Bugün istediğimiz oldu. Çocuklarımızın daha fazla maç oynamasını istiyoruz. Ligde 5’nci olarak play-off kaldık. İlk maçta Rizespor’a karşı daha iyi oynamamıza rağmen penaltılara kaldık ve turu geçtik. İlk maçımızı kötü zeminde oynadık. İkinci maçımızı iyi zeminde oynamak için Kızılcahamam’a aldırdık. Bizim gibi pas oyunu oynayan takımlar için bu çok önemlidir. İyi mücadele verdik. İnan bir takım var. Pendikspor’u da 1-0 ile geçerek adımızı yarı finale yazdırdık. Şimdi çocuklara ‘Buraya kadar getirdiniz, bu işi yarım bırakmamak gerekir’ diye söylüyorum. Şimdi yarı finalde Eyüpspor’u geçip final oynamak istiyoruz. Amacımız kupayı buraya getirmek. Yarı finali geçersek Elit A U19 Ligi’ne yükseleceğiz. Gerekeni yapıp kupayı buraya getirmek istiyoruz.” dedi.

ATEŞ: “BURALARA ZOR GELDİK”

U19 takımın önemli oyuncularından Talha Ateş ise; “Garip duygular içindeyim. Buralara zor geldik. Takımca mücadelemizi sahaya yansıttık. Zor bir sezonda 5’nci olarak play-off mücadelelerine çıktık. Şimdi yarı finalde Eyüpspor ile karşılaşacağız. Umarım kazanacağız.” diye konuştu.

DEMİR:”ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ VERECEĞİZ”

Takımın dikkat çeken oyuncularından Atakan Demir; “Rizespor maçında penaltılarla turu atladık. Son maçta takımda yerimi alamadım. Önümüzde yarı final maçı var. İnşallah finale yükseleceğiz takımımızı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Takımdaki uyum sezon başından beri en üst seviyede. Yarı final maçında da elimizden gelenin en iyisini vereceğiz.” diye duygularını anlattı.

YILDIRIM: “ÇOCUKLARIMIZIN BU MAÇI GEÇECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM”

Denizlispor’un alt yapıdan sorumlu yöneticisi Ahmet Yıldırım Egeyön TV mikrafonlarına;”Bizim için zor bir sezon oldu. İlk yarısını iyi geçirdik ama ikinci yarı sıkıntılar yaşadık. Ligin sonunu iyi getirdik. Başarıdan dolayı hocalarımıza, futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Eyüpspor ligi birinci bitirdi ve iyi bir takım. Bizim takımımız da iyi ve eksiklerimiz olmasına rağmen maçtan çok umutluyum. Çocuklarımızın bu maçı geçeceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.