enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5653
EURO
34,9616
ALTIN
2.447,40
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Denizlispor’dan ligde kalma adına dev adım.. Geriye düştüğü maçta 3 puanı aldı

Denizlispor, ligde kalma adına kritik mücadelede Gençlerbirliği’ni 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup etti. Yeşil siyahlılar önemli 3 puanla haftayı 12. Sırada tamamladı.

Denizlispor’dan ligde kalma adına dev adım.. Geriye düştüğü maçta 3 puanı aldı
A+
A-

Spor Toto 1. Lig 35. Hafta mücadelesinde Denizlispor bugün saat 16:00’da başlayan mücadelede Gençlerbirliği’ni Denizli Atatürk Stadı’nda ağırladı. Mücadelede Mert Güzenge düdük çaldı.

DENİZLİSPOR ATAMADI, GENÇLERBİRLİĞİ ÖNE GEÇTİ

İlk yarının 25 dakikalık bölümünde Denizlispor İlhan Depe ve Oğuz Yılmaz ile gole yaklaşıktı. Maçta gol ise 26’ncı dakikada Gençlerbirliği’nden geldi. Mayi’nin pas hatasında Sallalich  sol kanattan ortasını yaptı. Barış Alıcı ceza sahasında tek vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle Gençlerbirliği maçta 0-1 öne geçti. Golün ardından Denizlispor Ömer Şişmanoğlu, Oğuz Yılmaz ve İlhan Deda ile 3 net fırsattan yararlanamadı. İlk yarıda Denizlispor soyunma odasına 0-1 geride giderken hakemin ev sahibi adına çalmadığı düdükler taraftardan büyük tepki aldı.

GOLCÜ ATTI, EŞİTLİK GELDİ

Denizlispor mücadelenin ikinci yarısının 51’nci dakikasında maça beraberliğe getirdi. İlhan Depe orta sahada kaptığı topu ceza sahasındaki Ömer Şişmanoğlu’na gönderdi. Kaleci ile karşı karşıya pozisyonda Ömer net bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle skor 1-1’e geldi. Golün ardından Denizlispor’da, İlhan Depe, Oğuz Yılmaz, Özer Özdemir ve Mayi ile net fırsatlardan yararlanamadı.

DENİZLİSPOR GERİ DÖNDÜ

Denizlispor Dje Dje ile geri döndü. 78’nci dakikada sol kanatta topla buluşan Dje Dje ceza sahasına girdi. Sert bir vuruşla topu ağlara gönderen Dje Dje Denizlispor’u 2-1 öne geçirdi. Mücadelenin kalan dakikalarında gol sesi çıkmadı. Denizlispor mücadeleden galip ayrıldı.

Denizlispor bu galibiyetle ligin bitimine 3 hafta kala puanını 42’ye yükseltti ve haftayı 12. Sırada tamamladı. Gençlerbirliği ise 42 puanda kaldı. Denizlispor 36. Haftada evinde Menemenspor’u ağırlayacak. Gençlerbirliği ise evinde Erzurumspor ile karşılaşacak.

ANKARAGÜCÜ VE ÜMRANİYESPOR

35. hafta mücadelelerinin ardından Ankaragücü ve Ümraniyespor Süper Lig’e yükselen ekipler oldu.

İŞTE PUAN DURUMU

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.