enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Pazartesi Parçalı Bulutlu
33°C
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
27°C

Derya Baltalı ve Mehmet Uz’dan Tavas’ta Denizlispor mesajları

Tavas 4. Zeybek, Kültür ve Sanat Festivali’ne katılan Denizlispor Başkanı Mehmet Uz ve Denizli’nin önde gelen iş insanlarından Derya Baltalı Egeyön TV’ye konuştu. Tavas’a yaptığı yatırımlar ile fahri bir Tavaslı kabul edilen Derya Baltalı ilçe ve Denizlispor hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Denizlispor Başkanı Mehmet Uz ise Tavas kadar yeşil siyahlı kulübe desteğini her daim veren Baltalı’ya teşekkür ederek yeni sezon mesajını paylaştı.

Derya Baltalı ve Mehmet Uz’dan Tavas’ta Denizlispor mesajları

Tavas 4. Zeybek, Kültür ve Sanat Festivali başladı. Çok sayıda misafiri ağırlayan ilçenin festivalinde Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık’ı iş insanı Derya Baltalı ve Denizlispor Başkanı Mehmet Uz da yalnız bırakmadı. Festival’de Baltalı ve Uz Egeyön TV’ye Tavas ve Denizlispor hakkında açıklamalarda bulundu.

BALTALI:”İŞÇİLERİN AYAKLARINA GİTMEYE KARAR VERDİK”

Tavas’a yaptığı yatırımla fahri bir Tavaslı olarak ilçede kabul gören iş insanı Derya Baltalı festival ve yatırım hakkında; “Tavas festivaline Sayın Başkanımız Hüseyin İnamlık’ın daveti üzerine katıldım. Bulunduğumuz mesirelik, anfi tiyatro çok güzel olmuş. Denizli halkının yayla kültürüne tatması için güzel bir yer. Dazkırı ile başladığımız yatırımlara Çal, Kuyucak, Afyon Hocalar’da ve son olarak Tavas’ta devam ettik. Denizli’de konfeksiyon sanayisinde çalışanlar ilçelerimiz çoğunlukla bu ilçelerden geliyordu. Uzak mesafelerden işçilerimiz büyük bir özveri ile çalışmaya geliyordu. Anneler çocuklarını geride bırakarak konfeksiyondaki ürünleri üretip ihracatını sağlıyor ve ülkemize bu üretim döviz olarak dönüyordu. Aynı anneler akşam olduğunda evine dönüp yemek yapıp, çocuklarına bakıyorlardı. Bu bizim için oldukça zaman kaybı ve anneler için büyük zorluktu. Biz de bu durum üzerine ilçelerde yatırımımızı yaptık. Ayağımıza gelen işçilerin ayaklarına gitmeye karar verdik. Hüseyin İnamlık’ın daveti üzerine Tavas’a güzel bir yatırım yaptık. Bu bana büyük bir gurur veriyor. Buradaki yatırımımız devam edecek. 10’ncu veya 11’nci aylarda Tavas’tan direkt ihracat tırlarını çıkaracağız. Tavas 8-10 milyon Euro’luk ihracat katkısı yapmış olacak.”dedi.

BAŞKAN UZ:”DERYA ABİMİZ DENİZLİSPOR’A HER ZAMAN SAHİP ÇIKTI”

Derya Baltalı’nın yatırımları ve Denizlispor’a katkısı hakkında teşekkür eden Denizlispor Başkanı Mehmet Uz;”Derya abime şahsım ve Denizli olarak ne kadar teşekkür etsek azdır. Denizli’nin, sanayicinin gururu en önemli iş adamlarından birisi. Denizli’de binlerce kişiye ekmek veren birisi. Bugün Tavas’ı gezdik. Böyle bir insanın Denizli’de olması büyük gurur. Derya abimiz Denizli’nin markası olan Denizlispor’a da her zaman sahip çıktı. Bugünlere gelmemizdeki en büyük paylardan biri şahsınındır. Denizlispor camiası olarak çok teşekkür ediyoruz. Allah ona nice nice fabrikalar açmayı nasip etsin. Derya abim gibi bir insan olduğu sürece bizim ne sırtımız yere gelir ne de bileğimiz bükülür. Bunun örneklerini görüyoruz. Her yerde onurla, gururla anlatıyoruz.” şeklinde konuştu.

YENİ SEZON MESAJLARI

Denizlispor Başkanı yeni sezon için; “Biz söz verdiğimiz gibi geçen sene takımımızı ligde tuttuk. Bu sene de söz verdiğimiz gibi kadromuzu koruyarak, takımımızı hazırladık. İnşallah hayırlı bir sezon olur. Yeni sezon için en büyük katkıyı da Derya abimiz verdi. İnşallah bu sene güzel şeyler olacak.” dedi.

BALTALI’DAN SÜPER LİG MESAJI

Derya Baltalı ise yeni sezon için;”Denizlispor için daha önce de koordinasyon görevinde bulunmuştum. O zamanlar Mehmet Başkan, başkan yardımcılığı görevinde bulunuyordu. Bu konu 3 sene sonra tekrar önümüze geldi. Denizlispor’un geçmişine baktığımızda hemen hemen her dönem bir iş adamı takıma başkanlık yapmıştır ve maddi manevi destekte bulunmuştur. Bu desteği yapan sadece ben değilim. Bu sene Mehmet Başkanımız ile beraber biz de elimizden geleni maddi ve manevi olarak yapacağız. Güzel günlerin olacağını düşünüyoruz. Geçen seneyi atlatmamızın ardından bundan sonrasını götürmek o kadar zor değil. Çok iyi bir hocamız ve değerli bir takımımız var. Her başkan her yönetim bir yola çıktığında Süper Lig’e çıkmak için kendi içinde ant içerler. İnşallah önümüzdeki sene Allah Denizlispor’a Süper Lig’i nasip eder. Denizlispor’un önemli markası oradaki yerini alsın.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.