enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2661
EURO
34,7198
ALTIN
2.400,46
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Deva Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar depremin bölgesinde

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremde 10 il etkilendi, binlerce kişi hayatını kaybetti. Deva Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü deprem bölgesine gitti. Başkan Kırar burada depremzedelere geçmiş olsun dileklerini iletti, ihtiyaçlarının karşılanması noktasında ellerinden geleni yapacağını belirtti.

Deva Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar depremin bölgesinde
A+
A-

Yüzyılın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından bölgeye siyasilerin ziyaretleri sürüyor. Deva Partisi Denizli İl Başkanı depremin merkezi olan Kahramanmaraş’a gitti. Deprem felaketinden etkilenen depremzedelere geçmiş olsun dileklerini ileterek her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Başkan Kırar “Tüm vatandaşımızın acılarını yüreğimizde hissediyoruz elimizden gelen ne var ise yapmaya hazırız” dedi.

Deprem bölgesinde incelemelerde bulunan Kırar, “Şehrin merkezindeki büyük yıkımı yerinde gördük televizyonda cep telefonu ekranlarına sığmayacak kadar büyük bir felaket ile karşı karşıyayız. Ülkemizin bu travmayı atlatması uzun sürecek. Bu enkazı kaldırmak bütün bu insanların gönüllerinde açılan yaraları tamir etmesi uzun sürecek ama omuz omuza verecek hep birlikte saracağız bu yaraları” dedi.
Başkan Kırar ayrıca “Deva Partisi İl Başkanlığınca ihtiyaç listesine göre hazırlanan 3 aracı da deprem bölgelerine ulaştırdık. 1. Aracımız Kahramanmaraş Elbistan bölgesine, 2.aracımız Hatay’ın Kırıkhan bölgesine, 3.aracımız Kahramanmaraş Pazarcık bölgesine ulaştırdık.

Deva Partisi İl Başkanlığı olarak toplama alanlarımızda deprem bölgelerinden gelecek ailelerin barınma beslenme giyinme gibi temel ihtiyaçlarının karşılanması için yardımların toplanmasına devam ediyoruz.
Büyük bir birlik beraberlik içinde tüm teşkilatımız ve tüm Denizli halkımız ile dayanışma içerisindeyiz. Tüm şartlarımızı zorlayıp sonuna kadar desteğimizi sürdüreceğiz.

Kahramanmaraş’tan sonra Genel Başkan Ali Babacan ile birlikte Osmaniye ve Adana da buluşarak taziyelerde bulunan başkan Kırar sonrasında Hatay’a geçerek Eski Adalet Bakanı Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin’in ablası ve eniştesinin cenazesine katıldı” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.