enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Açık
33°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Kırar Gebze mitingine katıldı: Dip dalga geliyor!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kocaeli Gebze’de miting gerçekleştirdi. DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar da mitinge katılırken, miting ile ilgili görüşlerini Deda Haber’e aktardı. Kırar, ‘Dip dalga geliyor’ dedi.

DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Kırar Gebze mitingine katıldı: Dip dalga geliyor!
A+
A-

Babacan, partisinin Gebze’deki Mevlana Kapalı Pazar Alanı’nda miting gerçekleştirdi. Gebze’de yoğun bir kabalalık ile gerçekleşen mitingde DEVA lideri Babacan, tüm imkanları gençler için seferber edeceklerini belirterek, tek bir gencin bile çağın gerisinde kalmaması için çalışacaklarını söyledi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, “Size DEVA sözü veriyorum, ülkemizi bölgemizin en güçlü ekonomisi yapacağız. Ben sizlere huzuru vadediyorum. Sevgiyi vadediyorum. Siyasete yeniden seviye kazandırmayı vadediyorum.” dedi.

İL BAŞKANI KIRAR İZLENİMİNİ AKTARDI

Gebze mitingine katılan DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, mitingde binlerce insanların olduğunu ifade ederek ‘Dip dalga geliyor, Valilik 40 bin kişi var dedi ama 60 bine yakın vatandaşımız oradaydı.’ diyerek mitingle ilgili görüşlerini ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.