enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4839
EURO
34,8325
ALTIN
2.421,28
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a partililerden coşkulu karşılama!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Denizli’ye geldi. DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar ve yönetim kurulu ve partililer Babacan’ı Denizli girişinde coşku ile karşıladı. Karşılama öncesi Başkan Kırar ve DEVA Partisi Genel Başkanı yardımcısı ve Denizli eski milletvekili Selma Aliye Kavaf Egeyön TV’ye konuştu.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a partililerden coşkulu karşılama!
A+
A-

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bir dizi program kapsamında Denizli’ye geldi. DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer Genel Başkan Babacan’ı Denizli girişinde davul ve zurna ile karşıladı.

KIRAR: BUGÜN DENİZLİ DEVA’SINA KAVUŞUYOR

Karşılama öncesinde Egeyön TV’ye konuşan DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, ”Bugün çok heyecanlıyız. Bugün bizim için adeta bir bayram. Bugün Denizli Deva’sına kavuşuyor. Bugün Genel Başkanımıza kavuşuyor, Ali Babacan’a kavuşuyor. Bundan dolayı çok büyük bir heyecan var içimizde. Teşkilatlarımıza burada, vatandaşlarımız burada. Göreve geleli neredeyse 8 ay oldu, biz hiç durmadık. 19 ilçenin 19’unda da teşkilatlanmamızı bitirdik. Denizli 677 mahallenin bugün 236 ‘sında mahalle temsilcimizi atadık. Yani Deva Partisi Denizli olarak biz hiç durmuyoruz. Pazarlara gidiyoruz, esnaflara gidiyoruz, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Aldığımız görevin farkındayız, layıkiyle yapmaya çalışıyoruz. Hiç kimse merak etmesin Deva Partisi çok güzel bir yolda ilerliyor. Genel Başkanımız geliyor, onu burada karşıladıktan sonra Çarşamba Pazarına gideceğiz, akabinde Çınar’da Aşure hayrımız olacak. Akşamda bazı canlı yayın görüşmeleri olacak, Televizyonların canlı yayınlara katılacak. Ertesi günde Sanayi Odası ile bir kahvaltımız olacak. Onun akabinde özel görüşmelerimiz devam edecek. Yarın akşama kadar genel başkanımız burada olacak. Yarın 11:30’da Genel Başkamız Gazeteciler Cemiyetinde olacak, orada ona istediğiniz sorularınızı sorabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KAVAF: ”VATANDAŞ EN GÜVENİLİR ADRES OLARAK DEVA’YI GÖSTERİYOR’

Ali Babacan’ı karşılayan isimler arasında eski Devlet Bakanı ve Denizli Milletvekili ve DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf da yer aldı. Egeyön TV’ye konuşan Kavaf, ”Ülkenin içinde bulunduğu durumu çok detaylı anlatmayacağım. Çok ciddi bir demokrasi, hak, hukuk, adalet krizi yaşıyoruz. Çok derin bir ekonomik kriz yaşıyoruz. Bunların çözümü noktasında vatandaşın yeni siyasi partiler ve bu işi çözebileceğine inandığı, çözümün odağı olabileceğine inandığı deneyimli, tecrübeli kadrolara ihtiyaç duyan siyasi partilere olan ihtiyaçlarını vatandaş iletiyor bütün Türkiye’de zaten. Deva Partisi de bu çerçevede yola çıkmış bir hareket. Türkiye’de uzun süredir rafa kaldırılmış olan demokrasiyi yeni inşa etmek, hak hukuk ve özgürlükleri yeniden inşa etmek ve ülkenin kaynaklarının adaletli bir şekilde tümün refahı için kullanıldığı bir sistemi inşa etmek için yola çıkmış bir parti. Bu çerçevede bütün Türkiye’yi dolaşıyoruz, bugün de Denizli’deyiz” dedi.

Egeyön TV muhabiri Oral Can Tatar’ın ”Deva Partisi Denizli’de bir atılım yapabilecek mi?” sorusuna da yanıt veren Kavaf “Deva Partisi bütün Türkiye’de çok ciddi atılım içerinde olan bir parti. Denizli yatırımcılığın girişimciliğin ön planda olduğu bir şehir. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krizden aynı derinlikte etkilenen bir şehir. Bu anlamda Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi muhtelif meselelerle geldiğimizde de özellikle ekonomik sorunların çözümü noktasında da vatandaş en güvenilir adres olarak Deva’yı gösteriyor” şeklinde konuştu.

DEVA Partisi lideri Babacan, karşılama nedeniyle mutluluğunu dile getirirken, parti yönetimi ile tek tek selamlaşarak hal hatır sordu. Karşılamanın ardından Babacan Denizli programı için şehre hareket etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.