enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3072
EURO
34,6552
ALTIN
2.409,24
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C

Denizli’de devlet okulunda siyasi tabela tartışma yarattı! İndirilmişti, yeniden astılar!

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde bulunan mahalle okuluna kurulan müzik sınıfına yardım verilmesi nedeniyle siyasi tabela asıldı. Asılan tabelanın daha önce söküldüğü MHP Acıpayam İlçe Başkanlığının araya girmesi ile yeniden asıdığı öğrenildi. Ancak atılan bu adımın Eğitim kurumlarının mevzuatına aykırı olduğu ifade ediliyor.

Denizli’de devlet okulunda siyasi tabela tartışma yarattı! İndirilmişti, yeniden astılar!
05.05.2023
A+
A-

Denizli’nin Acıpayam ilçesine bağlı Alcı Mahallesi’nde bulunan okula kurulan müzik sınıfına siyasi tabela asılması tartışma yarattı. Devlet okulunda yer alan tabelanın kaldırılması sonrası harekete geçen MHP Acıpayam ilçe başkanlığı tabelanın yeniden asılmasını sağladı. Devlet okulunda siyasi bir pankartın yer alması ise tartışma konusu olmaya devam ediyor.

İzmir’de PKK’lılar tarafından öldürülen Ülkücü Genç Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun resminin bulunduğu tabelada Ülkü Ocakları Denizli Şubesi’nin logosunun yer aldığı bu nedenle daha önce de tepki topladığı öğrenildi. Kaldırılmasına karar verilen tabelanın MHP ve Ülkü Ocaklarının araya yeniden takılması sağlandı. Ülkü Ocakları’nın desteği ile kurulduğu ifade edilen sınıfın, bu destek nedeniyle tabelanın takılmasında ısrar edildiği öğrenildi.

İLÇE BAŞKANI PAYLAŞTI, AMA MEVZUATA AYKIRI

MHP Acıpayam İlçe Başkanı Ali Akgün, tabelanın yerine takıldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Konu ile ilgili Acıpayam Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü’nün ve Denizli Milli Eğitim Müdrülüğü’nün nasıl bir karar vereceği merak ediliyor. Milli Eğitim mevzuatına göre Eğitim kurumlarında siyasi amblem ve herhangi bir tabela ve afişe izin verilmiyor.

İLÇE BAŞKANI ‘ACIPAYAM’IN EVLATLARI GEREĞİNİ YAPAR’ DEMİŞTİ

Acıpayam ilçe başkanı Akgün’ün tabela yerine asılmadan önce yaptığı paylaşımda kullandığı ifadeler de dikkat çekti. Akgün, tabelanın indirilmesi ile ilgili ‘Milliyetçi Hareket Partisi Acıpayam İlçe Başkanı ALİ AKGÜN olarak uyarımdır; ya bu tabela yerine asılır yada Acıpayamın evlatları gereğini yapar !’ ifadelerini kullandı.

İlçe başkanı Akgün’ün paylaşımı şu şekilde:

2022 Yılında İl Ocak Başkanımız Murat AYDINLI ve sanatçılarımızın destekleriyle binbir zahmetle gençlerimizin madde bağımlılığına karşı Acıpayam/Alcı İlköğretim ve Ortaöğretim Okulunda açmış olduğumuz FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU Müzik Sınıfının ismi FETO Pensilvanya oyunlarını andıracak şekilde izinsiz olarak değiştirilmiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi Acıpayam İlçe Başkanı ALİ AKGÜN olarak uyarımdır; ya bu tabela yerine asılır yada Acıpayamın evlatları gereğini yapar !

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.