enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
22°C
Denizli
22°C
Az Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Açık
26°C

DSO’da Selim Kasapoğlu başkanlığı Müjdat Keçeci’den devraldı

Denizli Sanayi Odası’nda yönetim kurulu başkanlığına seçilen Selim Kasapoğlu, 18 yıl başkanlık görevini yürüten Müjdat Keçeci’den görevi devraldı. Törende Keçeci; ” Denizli sanayisi sizden çok şey bekliyor. Projelerin gerçekleşmesini bekliyor.” derken, Kasapoğlu; “Müjdat Bey iyi öğrenciler yetiştirdi. Eminim ki bizleri asla yalnız bırakmayacaktır ve yanımızda olacaktır. Denizli’ye ve Denizli sanayisine farklı değerler katmaya çalışacağız.” dedi.

DSO’da Selim Kasapoğlu başkanlığı Müjdat Keçeci’den devraldı
11.10.2022
A+
A-

Denizli Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen komite ve meclis üyeleri seçiminde iki başkan adayı Okan Konyalıoğlu ve Selim Kasapoğlu’nun listeleri eşitlikle çıkmıştı. İki başkan adayının anlaşması sonucunda meclis toplantısındaki seçimde yeni başkan Selim Kasapoğlu seçildi. Denizli Sanayi Odası’nın yeni meclis başkanı ise Okan Konyalıoğlu oldu.

DSO’nun 18 yıl başkanlığını yürüten Müjdat Keçeci bugün gerçekleştirilen devir teslim töreni ile görevini Selim Kasapoğlu’na devretti.

“DENİZLİ SANAYİS SİZDEN ÇOK ŞEY BEKLİYOR”

Törende konuşan Keçeci; “Denizli Sanayi Odası’nın seçimleri uzun bir süreç de olsa bitti. Başkan ve yönetim belirlendi. Bu saatten sonra görev sizlerin. Bu görev Denizli sanayisi için çok önemli. Genç bir kadro, enerji dolu bir ekiple bu işe soyunuyorsunuz. Hem Denizli sanayisi hem siz oldukça iddialısınız. İddialı olmanız çok güzel. Denizli sanayisi sizden çok şey bekliyor. Projelerin gerçekleşmesini bekliyor. Yapacağınız hizmetlerde sizlere sonsuz başarılar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun.” dedi.

“MÜJDAT BEY İYİ ÖĞRENCİLER YETİŞTİRDİ, DENİZLİ SANAYİSİNE FARKLI DEĞERLER KATACAĞIZ”

Keçeci’nin ardından söz alan DSO’nun yeni başkanı Selim Kasapoğlu; “Verdiğiniz emekler için çok teşekkür ederiz. 18 yıl bu odaya hizmet verdi. Mali sıkıntıları olan bir odayı düzgün yöneterek mali açıdan güçlü bir oda haline getirdi. Güçlü bir bütçe disiplini oluşturdu ve Denizli Sanayi Odası bugünlere geldi. Bugün Denizli Sanayi Odası şehrin girişindeki görkemli binasıyla, hiç bir borcu olmadan bizlere devrediliyor. Müjdat Başkanım Denizli’nin Ankara’da, ulusal ve uluslararası arenalarda temsiliyeti adına çok büyük değerler kattı. Denizli’ye farklı bir vizyon oluşturdu. Denizli sanayisi ve Denizli Sanayi Odası çok güçlü bir noktadadır. Müjdat Başkanım ile 4 yıl yönetim kurulu başkan yardımcısı olarak çalışma şerefine nail oldum. Önceki dönemde meclis üyesi olarak birlikte çalıştım. Bizler ondan çok şey öğrendik. Kurum kültürü, kurumların yönetilmesi Müjdat Bey iyi öğrenciler yetiştirdi. Eminim ki bizleri asla yalnız bırakmayacaktır ve yanımızda olacaktır. Bu oda onun evladı gibi bizler de onun evladıyız. Bizlere her zaman destek verecektir. Bundan sonra bizleri zor bir görev bekliyor. Sanayici ve sanayimiz zor durumda. Global ve ulusumuzun içinde olduğu sıkıntılar herkesin malumu. Sanayiciler olarak zor bir görev aldık. Sorunlarla baş edeceğiz. Olumsuz olmayacağız, mücadele edeceğiz. Değişim ve dönüşüm zamanı. Biz bunu genç ekibimizle yapacağız. Denizli’ye ve Denizli sanayisine farklı değerler katmaya çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.