enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3275
EURO
34,6072
ALTIN
2.393,12
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
23°C
Denizli
23°C
Açık
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C

DSO’da seçim günü.. Konyalıoğlu ve Kasapoğlu Egeyön TV’ye konuştu

Denizli Sanayi Odası’nda uzun süredir heyecanla beklenen seçim günü geldi çattı. Okan Konyalıoğlu ve Selim Kasapoğlu’nun başkan adayı olduğu seçimde üyeler meslek komitelerini ve oda meclis üyelerini belirlemek için sandık başına geçti. İki başkan adayı seçim gününde atmosferi Egeyön TV’ye değerlendirdi. Egeyön TV başkanlara uzun süredir sorulmayan insani soru olan ‘Nasılsınız?’ sorusunu sordu.

DSO’da seçim günü.. Konyalıoğlu ve Kasapoğlu Egeyön TV’ye konuştu
04.10.2022
A+
A-

Denizli Sanayi Odası(DSO) seçim heyecanını yaşıyor. Denizli’nin gündeminde uzun süredir ilk sırada olan seçim için odaya kayıtlı oy kullanabilecek yaklaşık 1350 üye var. Yüksek katılımlı gösterilen seçimde 1000’in üzerinde oy kullanılması bekleniyor. Sandıklar 17’de kapanacak ve oy sayımına geçilecek. Bugünkü seçimin ardından 17 meslek komitesi ve 36 DSO meclis üyesi belirlenecek. Belirlenen meclis üyeleri 11 Ekim’de DSO’nun yeni yönetim kurulu başkanını, yönetimini ve meclis başkanını belirleyecek.

DSO Başkan adayları Okan Konyalıoğlu ve Selim Kasapoğlu seçim gününde atmosferi Egeyön TV’ye değerlendirdi.

KONYALIOĞLU: “EN SIRADAN SORU, EN UNUTULAN SORU OLMUŞ”

Uzun süredir pek çok soruya cevap veren başkan adaylarından Okan Konyalıoğlu’na, Egeyön muhabiri Oral Can Tatar insani bir soru yöneltti. Tatar’ın yönelttiği ‘nasılsınız’ sorusuna Konyalıoğlu; “En sıradan soru, en unutulan soru olmuş. Bu süreçte sağlık problemleri yaşadım. Gözümden bir rahatsızlık geçirdim. An itibariyle ise iyiyim. Ekibimin morali yerinde, motivasyonumuz güzel. Biz bilek bükmek, birinin sandalyesini altından çekmek için bu yola çıkmadık. Denizli sanayisine, Denizli’ye katkı koymak için çıktık. Projelerimizi anlattık. Doğru anlatabildiysek bizim lehimize sonuç çıkar. Anlatamadıysak nasip değilmiş deriz. “diye cevap verdi.

YÜZDE 70 KATILIM BEKLENİYOR

Seçime katılımı değerlendiren Konyalıoğlu; “İlk defa böyle bir seçim yaşanıyor. Her seçim böyle olsa kritik yapabilirdik. Belki birkaç seçim sonra daha iyi değerlendiririz. Tahminin 1350 oy kullanabilir üyeden yüzde 70’nin oy kullanacağı yönünde.” dedi.

KONYALIOĞLU: “ÖNEMLİ OLAN PROJELERİN OLMASIDIR”

Konyalıoğlu, ‘Kazanan ve kaybeden arasında proje paylaşımı olacak mı? sorusuna; “Bugün kazanırsak projelerimizi gerçekleştirmek için mücadele edeceğiz. Kazanamazsak da kazanan arkadaş destek vermek için çalışacağız. Önemli olan projelerin olmasıdır. Projeleri kimin yaptığı önemli değil. Projelerin Denizli’ye faydalı olacağına inandık. Bir koltuğun sevdalısı olarak değil, şehrin milliyetçisi olarak aday olduk.” şeklinde cevap verdi.

KASAPOĞLU: “SEÇİM BAYRAM HAVASINDA GEÇİYOR”

Konyalıoğlu’nun ardından Egeyön TV’ye konuşan Selim Kasapoğlu; “Seçim bir bayram havasında geçiyor. Çalışmalarımızı yürütüyoruz. Tam rakamları bilmiyoruz ama katılım oldukça yüksek. Yeni bir binada ilk defa Denizli Sanayi Odası seçime gidiyor. Tarihi bir gün yaşanıyor. 3 aylık bir süreçte sürekli sahada olduk. Projelerimizi, hedeflerimizi, hayallerimizi anlattık. Bu sürecin ardından üyelerimizin aklında fikirler oluştu. Sandıklara giderek oylarını verdiler. Saat 17’de sandıklar açılacak ve oy sayımı yapılacak. Umarım bu heyecan ve dinamizmi seçimden sonrasına taşıyabiliriz. Denizli Sanayi Odası için yeni, heyecanlı ve dinamik günler başlayacak diye düşünüyorum. “dedi.

KASAPOĞLU:”ÇOK YORGUN DEĞİLİM ÇÜNKÜ HEYECAN AYAKTA TUTUYOR”

Egeyön TV muhaberi Oral Can Tatar, Konyalıoğlu’na yönelttiği ‘Nasılsınız’ sorusunu Selim Kasapoğlu’na da yöneltti. Kasapoğlu, soruya; “Zihnen ve fiziken aşırı bir yük yüklendi. 2 aydır bu sürecin etkilerini görüyoruz. Şuan için çok yorgun değilim çünkü bir heyecan var ve ayakta tutuyor. Belki 10 gündür 3-4 saat uyku ile ayakta duruyoruz. Ben sivil topluma 20 yıldan fazla emek harcadım. Buralarda olmayı seviyorum. İnsanların bir araya gelmeleri, dayanışma içinde olmaları şehir, üretim, ihracat ve sanayi için çok önemli. İnşallah yeni jenerasyon olarak bu sürece daha fazla katkı koyarız. Denizli’yi birleştirmek, yaralar varsa onarmak istiyoruz. Denizli’ye her sektörde yeni bir ufuk açmak istiyoruz.” diye cevap verdi.

KASAPOĞLU:”PROJE PAYLAŞIMI OLUR”

Kasapoğlu, ‘Kazanan ve kaybeden arasında proje paylaşımı olacak mı? sorusuna; “Proje paylaşımı olur. Oldukça centilmence ve dostça seçim süreci geçti. Aramızda hiç bir sorun yok.  Kavgasız ve gürültüsüz, samimiyet ve muhabbet ile seçimi yapıyoruz. Bu seçim sadece Denizli’ye değil, Türkiye’ye örnek olacak bir seçim.” diye cevap verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.