enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3956
EURO
34,7914
ALTIN
2.403,79
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları’ndan Başkan Zolan’a ziyaret

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları’ndan Başkan Zolan’a ziyaret
18.09.2023
A+
A-

36. Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni kabul eden Denizli Büyükşehir Belediye BaşkanıOsman Zolan, “Ahilikbizleri bugünlere getiren bir güzellik, ecdadımızdan bizlere kalan en güzel mirastır” dedi.

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği18-24 Eylül tarihleri arasındakutlanan 36. Ahilik Haftası dolayısıyla Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği, Denizli Ticaret İl Müdürü Cihat Özdemir, birliğe bağlı oda başkanları ve yöneticilerkatıldı. Erbeğiziyarette yaptığı konuşmada, 36. Ahilik Haftası dolayısıyla bir dizi ziyaret ve program gerçekleştirdiklerini belirterek, “Biz 70 bin esnafımızla sizin yanınızdayız. Ahilik geleneğinden geliyoruz ve bu geleneği sürdürmek için gayret ediyoruz. Ahilik Bayramımız hayırlı uğurlu olsun” dedi. Ahilik Haftasını kutlayan Başkan Zolan ise, “Ahilik bizleri bugünlere getiren bir güzellik, ecdadımızdan bizlere kalan en güzel mirastır. Ahilik demek kardeşlik demek, Ahilik demek yardımlaşmak demek, Ahilik demek en kaliteli ürünü üretmek demektir” ifadelerini kullandı.

“Esnafımızın yanındayız”

Bugün kanunlarla sağlanan ticaretin geçmişte Ahilik geleneği ile yerine getirildiğini anlatan Başkan Zolan, “Denizli bugünlere Ahiliğin çizgisinden yürüyerek gelmiştir. Allah yolumuzu açık etsin. Şehrimizde 70.000 esnafımız var. Biz de 70.000 esnafımızın yanındayız. Allah’ım onlara güç kuvvet versin” diye konuştu. Esnaflığın çok çok kıymetli olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “İnşallah güçlenerek yolumuza devam edeceğiz. Allah’ım yolumuzu açık etsin. İnşallah yarınımız bugünden daha güzel olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.