enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2163
EURO
35,0884
ALTIN
2.519,24
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C

Evlendiler 8 Yıl Sonra Düğün Yaptılar!

Denizli’de 8 yıl önce evlenen 2 engelli çift Merkezefendi Belediyesinin gerçekleştirdiği etkinlikte gelinlik ve damatlık giyinmenin heyecanını yaşadı. Çiftler düğün gibi gerçekleştirilen eğlence ile ikinci baharlarında adeta nikah tazeledi.

Evlendiler 8 Yıl Sonra Düğün  Yaptılar!
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi ilginç ama bir o kadar da güzel bir etkinliğe imza attı. Akademide düzenlenen çeşitli etkinliklere katılan ve yaklaşık 8 yıl önce evlenen ortepedik engelli Abdullah (35) ve Sevgi (33) Yorulmaz çifti ile görme engelli 41 yaşındaki Salih ve ortepedik engelli 33 yaşındaki eşi Zehre Cura çifti evliliklerinden 8 yıl sonra gelinlik ve damatlık giyerek tekrar düğün yaptı. Merkezefendi Belediyesi öncülüğünde gerçekleşen etkinlikte gelinlik ve damatlık giyen çiftler için ilk eğlence Engelsiz Yaşam Akademisi’nde yapıldı. Eğlenceye katılan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu ve eşi çifte mutluluklar dileyerek ilk hediyelerini takdim etti. 

”BU GÜZELLİĞİ KARDEŞLERİMİZE YAŞATMAK İSTEDİK”

Davul, zurna eşliğinde gerçekleşen eğlence sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Subaşıoğlu, güzel bir işe imza attıklarını kaydederek, “Özel İnsanlar Derneği’nin organizasyonunda polisevinde yapılacak düğün öncesi gelin çıkarma adetini Engelsiz Yaşam Akademimizde yaptık. Etkinliğimizin manevi yönden en önemli yönü ise daha önce düğün yapmalarına rağmen gelinlik ve damatlık giyememiş engelli kardeşlerimize bu güzelliği yaşatmak istedik ve bu etkinliği gerçekleştirdik” dedi. 

“DAHA ÖNCE EVLENDİK AMA BÖYLE ŞEYLER GÖRMEDİK” 

Çiftlerden Sevgi Yorulmaz, beyaz gelinlik içerisinde yaptığı açıklamada büyük bir mutluluk yaşadığını söyledi. Yorulmaz, “Daha önce evlendik ama böyle şeyler görmedik. Ne gelinlik ne düğün bir şey olmamıştı. Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz bize böyle bir olanak verdikleri için. Biz de bunu sonuna kadar değerlendireceğiz” dedi. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.