enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Pazartesi Parçalı Bulutlu
33°C
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
28°C

EYMER’den Korona Virüs açıklaması

EYMER’den Korona Virüs açıklaması
28.07.2020
A+
A-

Denizli’de mermer firmasından Korona virüs açıklaması geldi. Denizli Kocabaş bölgesinde faaliyet gösteren EYMER firmasından yapılan açıklamada; Yaklaşık bir hafta öncesinde 1 personelin Covid-19 testinin pozitif çıktığı belirtildi. 20 Temmuz 2020 tarihinde Denizli İl Sağlı Müdürlüğü ile yapılan istişare sonucu firmanın üretime ara verdiği açıklandı.

Firma açıklamasında, bugüne kadar 7 personelde pozitif vaka görüldüğü,
virüse yakalanan personellerin hiç birinin yoğun bakım tedavisi görmeden Denizli Devlet Hastanesi’nde karantinaya alındığı bilgisi paylaşıldı. Açıklamanın devamında ise; şuanda hastanede tedavi gören personel sayısının 1 kişi olduğu ve 6 personelin tedavilerinin ardından taburcu olduğu bilgisine yer verildi.

Firmanın 4 Ağustos 2020 tarihinde faaliyetlerine başlayacağı açıklandı.

VALİLİK AÇIKLAMASINDAKİ FİRMANIN EYMER OLMADIĞI ANLAŞILDI

Denizli Valiliği, bugün tedbirlere uyulmayan ve 25 gündür kapalı olan bir fabrikada çalışanların büyük çoğunluğunda Korona virüs tespit edildiği ve Korona virüse yakalanan bir kişi ise hayatını kaybettiği yönündeki açıklaması ve firma ismi vermemesi akıllarda soru işareti bırakmıştı. EYMER’in açıklamasındaki bilgiler ile valilik açıklamasındaki bilgilerin birbirini tutmaması sözü geçen firmanın EYMER olmadığı yönünde kanı oluşturdu.

Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'Kamuoyuna Duyuru Yaklaşık bir hafta önce firmamız Eyüpoğlu Mermer'de personelimizde pozitif Covid19 vakası tespit edilmiştir. bir 2020 Çarşamba günü Denizli Sağlık il Müdürlüğü ile yapılan istişare ile tedbir amaçlı firmamız üretimine ara vermiştir. Bugüne kadar personelimizde pozitif vaka görülmüş, bunların hiçbiri yoğun bakım tedavisi görmeyip tümü Denizli Devlet Hastahanesinde karantina tedavisi görmüştür. Bugün itibari ile hastahanede personelimiz olup 6 personelimiz tedavilerinin taburcu olmuştur. Personellerimizde son 4 gündür pozitif bulunmamış olup 04.08.2020 Salı günü firmamız tüm personeliyle faaliyetlerine başlayacaktır. EY MER'
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.