enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
20°C
Denizli
20°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Gazino kavgasında yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Gazino kavgasında yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı
14.08.2021
A+
A-

Olay, 9 Ağustos gecesi Bekilli ilçesinde faaliyet gösteren bir içkili mekanda meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre; Muhammed M. (36) arkadaşlarıyla birlikte komplo kurmak için 2 araç ile mekana geldi. Daha öncesinde mekana gelen Rumeysa Ö. (21) ve gözcülük yapan Kemal D. (21) mekanda beklemeye başladı. Olay çıkartmak için Muhammed M. ve arkadaşlarını bekleyen Kemal D. ile Rumeysa Ö., birbirleri ile haberleşmenin ardından içeri girdiklerine dair haber verdi. Kadınların bulunduğu masada bekleyen Rumeysa Ö., bir anda Muhammed M.’nin planladığı şekilde kavga çıkarttı. İşletme sahibi Caner Çatım, kurulan komplo içerisinde kalırken basında yer alan olayın aslının farklı olduğunu açıkladı.

Muhammed M. ve arkadaşlarını kapıda kendisinin karşıladığını ancak kişilerin burada olay çıkararak kendi mekanlarına müşteri çekmek için komplo düzenlendiğini belirten Çatım, “Güvenlik kameralarında yer aldığı gibi 2 araç işletmemize gelmiştir, bir tanesi silahlı adamlar kör noktada beklemektedir diğer araçtan inen şahısları işletme sahibi olarak kapıda düzgün bir şekilde karşıladım daha sonra içeri aldık. İddialarda yer aldığı gibi baskın yapan kişiler mekanda oturup alkol almamıştır kapıdan girer girmez bayana saldırmıştır ve bizler de olayı ayırdıktan sonra kendilerini dışarı çıkardık. Haberlerde yansıdığı gibi bu ne bir namus ne de bir sevgilisi davasıdır bu tamamen işletmemize yönelik olarak yapılan bir tuzaktır. Güvenlik kameralarında göründüğü gibi o tuzak kendilerine dönmüştür kendileri kazdıkları kuyuya adeta düşmüştür. Herhangi bir işletme sahibi olarak yaralanmadım. Sadece 1 güvenlik görevlisi, 1 garson, misafir yaralanmıştır. Kadın ve gözcü olarak gelen kişinin de güvenlik kameralarında görüldüğü gibi baskına gelmeden önce kendilerinin bir organizasyonu vardır güvenlik görüntüleri her şeyi anlatmaktadır” dedi.

DENİZLİ (İHA)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.