enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1975
EURO
35,0104
ALTIN
2.519,78
BIST
10.706,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
33°C
Denizli
33°C
Açık
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Açık
28°C

Gelecek Partisi kurucularından Mevlüt Demir’in 15 Temmuz gecesi verdiği talimat ortaya çıktı

Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’nin kurucular kuruluna giren Denizli Eski Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in, 15 Temmuz darbe girişimine karşı verdiği talimat ortaya çıktı. Demir’in o gece verdiği talimat ve Denizli’de FETÖ operasyondaki kararlığı hakkında görüşler, partisinde bu konuda 1 numara olacağı yönünde

Gelecek Partisi kurucularından Mevlüt Demir’in 15 Temmuz gecesi verdiği talimat ortaya çıktı
19.12.2019
A+
A-

Denizli’de iki dönem il emniyet müdürlüğü yapan ve FETÖ ile mücadelede ön plana çıkan polis şeflerinden biri olan Konya ve Denizli eski Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, eli kanlı terör örgütüne karşı güçlü duruşuyla biliniyor. Mevlüt Demir’in 15 Temmuz hain darbe girişiminde verdiği talimat ise bunu ispat eder nitelikte.

İŞTE O TALİMAT!

Demir’in 15 Temmuz gecesi Muhabere Elektronik Şube Müdürü Ertunç Ünal’a verdiği o kesin talimat ortaya çıktı. Telefon görüşme tutunağına yansıyan Ünal’ın ifadesi şu şekilde;”15 Temmuz 2016 günü saat 22:44’de İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mevlüt Demir kendisine ait telefondan, şahsıma ait telefonu arayarak,’Derhal sorumlu olduğum Muhabere Elekronik Şube Müdürlüğü’ne geçerek gerekli emniyet tedbirlerini almamı, dış bahçe kapısından dahi içeriye girmek isteyen, kendini polis ya da asker gibi tanıtarak, ”bize silahlarınızı verin teslim olun darbe yapılmıştır” şeklinde talepte bulunan her kim olursa olsun anlının çatından vurun” şeklinde emrini iletmiş ve bende bu emre göre ikametimden ayrılarak 2 dakika içinde şubeme intikal ettim. Şubemizin araç giriş kapılarına kovalı kamyonetimiz ve iki resmi otomuz doğal bariyer yapmak suretiyle fiziki tedbirleri aldırdım. Ayrıca diğer personele ivedilikle ulaşılarak bilgi verdi ve şubeye intikal etmelerini emrettim. Bu arada şubede bulunan diğer personele de silahlarını hazırlamaları ve çatıda her yeri görecek şekilde siper alarak beklemeye başladık. Şubede hazır bulunan tüm personele Sayın Müdürümüz tarafından telefonla bizzat tarafıma verilen talimatı illettim.”ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi’nin kurucular kurulunda yer alan Mevlüt Demir’in FETÖ ile mücadeledeki bu etkin tavrını partide de sürdürmesi bekleniyor. Gelecek Partisi’nin meclise girmesi halinde Demir’in parti görevlendirmelerinde FETÖ ile mücadele konusunda 1 numara olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.