enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3576
EURO
34,7880
ALTIN
2.394,97
BIST
10.247,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

Gelecek Partisi’nden bir Ümit Özdağ açıklaması daha geldi!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Kılıçdaroğlu’nu desteklemesinin ardından Altılı Masa’dan açıklamalar gelmeye devam ediyor. Gelecek Partisi tarafından yapılan açıklamada, ‘Birinci turda bu amaçla sandığa giden milyonların yine aynı amaçla oy kullanacağından eminiz.

Gelecek Partisi’nden bir Ümit Özdağ açıklaması daha geldi!

İlk gün olduğu gibi altı siyasi parti olarak altına imza attığımız her belgenin arkasındayız.’ ifadeleri kullanıldı.

Ümit Özdağ’ın destek kararını açıklamasının ardından Altılı Masa’nın bu desteğe nasıl bir tepki vereceği merak ediliyordu. Gelecek Partisi Genel Başkanı Yardımcısı Selim Temurci’nin açıklamalarının ardından bir açıklama daha geldi. Gelecek Partisi Serkan Özcan tarafından yayınlanan açıklamada ‘Siyasal duruşumuzu ve siyaset yapma motivasyonumuzu şekillendiren temel ilkeler bizim için araçsal değil, ülkemizi huzurlu ve müreffeh yarınlara taşımanın yol işaretleridir.

Birinci turda bu amaçla sandığa giden milyonların yine aynı amaçla oy kullanacağından eminiz.

İlk gün olduğu gibi altı siyasi parti olarak altına imza attığımız her belgenin arkasındayız.’ ifadelerine yer verdi.

Yapılan açıklamanın tamamı şöyle:

Kamuoyuna duyuru:

Millet İttifakı; Cumhur İttifakının ve başkanlık sisteminin ülkeyi soktuğu otoriter yolsuzluk düzeninden kurtararak, ülkemizi demokratik ve müreffeh bir düzene kavuşturmak üzere kurulmuş, bugüne kadar da söylem ve program önerilerini bu ilkeler doğrultusunda şekillendirmiştir.

Gelecek Partisi ülkemizde çoğulculuğun, demokrasinin ve hukukun güvencesi olarak çıktığı yolda kuruluşundaki ilkelerden taviz vermeden devam etmektedir.

Siyasal duruşumuzu ve siyaset yapma motivasyonumuzu şekillendiren temel ilkeler bizim için araçsal değil, ülkemizi huzurlu ve müreffeh yarınlara taşımanın yol işaretleridir.

Birinci turda bu amaçla sandığa giden milyonların yine aynı amaçla oy kullanacağından eminiz.

İlk gün olduğu gibi altı siyasi parti olarak altına imza attığımız her belgenin arkasındayız.

Saygılarımla,
Serkan Özcan
Gelecek Partisi Sözcüsü

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.