enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
28°C
Denizli
28°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Genç iletişimciler yenilikçi fikirleriyle yarıştı

Genç iletişimciler yenilikçi fikirleriyle yarıştı

 Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin hazırladığı reklam ve tanıtım projeleri ‘AD Project Yenilikçi Fikirler Yarışıyor’ etkinliğiyle görücüye çıktı. Bu yıl 5.’si düzenlenen etkinlikte, 42 proje kıyasıya yarışıyor.

Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde düzenlenen ‘AD Project Yenilikçi Fikirler Yarışıyor’ etkinliği, genç iletişimcilerin yenilikçi projelerini bir araya getirdi.

Hierapolis Konferans Salonu’nda gerçekleşen açılışta konuşan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Soylu, projenin öğrenciler büyük katkılar sağladığını belirterek; ”Pamukkale Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nün düzenlemiş olduğu ‘AD Project Yenilikçi Fikirler Yarışıyor’ 5. Sezon etkinliğinde birlikteyiz. Bugün bizim için çok değeli bir gün. Çünkü öğrencilerimizin büyük bir emekle hazırladıkları projeleri görücüye çıkartıyoruz. Project etkinliğimizi yılda 2 kez gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimiz güz döneminde Reklam kampanya tasarım dersinde reklam projeleri hazırlıyorlar. Bunları bir sunum haline getiriyorlar. Böylelikle hem ders çalışması hem yarışma formatında çalışmalarını bizlere sunuyorlar. Bu etkinliğimizde 42 tane projemiz yarışıyor. Bunlar 16 tanesi kurumsal reklam proje kapsamındadır. 22 tanesi sosyal sorumluluklarla alakalıdır.4 tanesi de alt kategorilerde yapılan çalışmalardır” dedi.

Açılış törenine katılan Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş Akalın ise, “Güzel bir etkinlik için bir araya geldik. İsmi bizlerde heyecan uyandırıyor. Yenilikçi fikirler yarışıyor. Üniversitemizin sosyal odaklı güzel bir yönünü burada görüyoruz. Bu isim beni çok heyecanlandırdı. Çünkü üniversitenin en güzel yönü ürettikleridir. Şehre ve insanlara kattıklarıdır. Bu yönüyle iletişim fakültemiz güzel bir etkinliğe imza atıyor” diye konuştu.

Etkinliğe farklı bölümlerden öğretim üyeleri de katılırken, projeye destek olan sponsor firmalar sunum yaptı. Proje çalışmaları 18 Ocak’ta sona erecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.