enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

GÜREŞTE GELECEĞİN YILDIZLARI SARAYKÖY’DE BULUŞTU

GÜREŞTE GELECEĞİN YILDIZLARI SARAYKÖY’DE BULUŞTU
A+
A-

U13-U15 Grekoromen Güreş Turnuvası hafta sonu Sarayköy’de yapıldı. Minderde 190 sporcunun mücadele ettiği turnuva sonunda düzenlenen törende dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.

2024 yılının ilk sportif organizasyonunda güreşçiler Denizli’de buluştu. 06 Ocak 2024 Cumartesi günü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Sarayköy Belediyesi’nin koordinesinde düzenlenen U13-U15 Grekoromen Güreş Turnuvası Sarayköy İlçe Spor Salonunda gerçekleşti. İstanbul, Sakarya, Manisa, Muğla, Aydın, Denizli ve Rusya Güreş Federasyonu’na bağlı bir kulüpten olmak üzere farklı sıkletlerde toplam 190 sporcunun mindere çıktığı turnuva çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

YENİ TESİS İLK DEFA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Sarayköy’de bir süredir yapımı devam eden ve henüz resmi açılışı gerçekleşmeyen Sarayköy Spor Kompleksi ilk kez resmi bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Güreş Grekoromen Müsabakalarıyla görücüye çıkan tesis, uluslararası standartlarda ve modern yapısıyla il dışından gelen misafirleri kendine hayran bıraktı.

DENİZLİ GÜREŞ EĞİTİM MERKEZİ MADALYALARI TOPLADI

Sabah saatlerinde başlayan farklı sıkletlerde toplam 190 sporcunun mindere çıktığı turnuvada U-13 Yaş Kategorisinde takım olarak Denizli Güreş Eğitim Merkezi 140 puanla, U-15 Yaş Kategorisinde ise yine Denizli Güreş Eğitim Merkezi 205 puanla şampiyonluğu göğüsledi.

ÖZBAŞ “SARAYKÖY’ÜMÜZE YAKIŞIR TESİS, YAKIŞIR ORGANİZASYON’

Seremonide sporculara hitap eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş Sarayköy’e yeni kazandırılan spor kompleksinde ilk kez resmi yarışmaların yapıldığını hatırlatarak, bu spor kompleksinde emeği geçen, taş taş üstüne koyan ve destek veren herkese teşekkür etti.

İLMAN ‘ATA SPORUMUZ GÜREŞTE GÜZEL BİR TURNUVA OLDU”

Denizli’de sporun gelişmesi ve organizasyon kültürünün her geçen gün artarak devam etmesi için çalıştıklarını ifade eden Denizli Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman, ata sporumuz güreşte böyle bir organizasyona, Sarayköy’e yeni kazandırılan bu muhteşem komplekste yapıyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Yarışmalar sonunda sikletlerinde dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları yapılan törenle takdim edildi.

İŞTE DERECEYE GİREN TAKIMLAR:

U-13 Yaş Kategorisi:

1. Denizli G.E.M 140 puan

2. İstanbul Büyükşehir Belediye S.K. 135 puan

3. Sakarya Hendek G.E.M 125 puan

4. Manisa Yunusemre Belediye S.K 71 puan

U-15 Yaş Kategorisi

1. Denizli G.E.M 205 puan

2. Muğla G.E.M 142 puan

3. Manisa G.E.M 140 puan

4. Sakarya Hendek G.E.M 91 puan

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.