enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3452
EURO
34,8457
ALTIN
2.391,16
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Haydar Varan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Denizlispor’un Tribün Lideri Haydar Varan son yolculuğuna uğurlandı. Haydar Varan’ın anısına 3 ay önce Denizlispor ile ilgili Denizli Deda Haber’e verdiği röportajı sizlerle paylaşıyoruz.

A+
A-

Denizli’de bir eğlence mekanında iki kişi arasında yaşan kavgada Onur D.’nin etrafa açtığı rastgele ateş sonucu yararlan Haydar Varan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Denizlispor’un unutulmaz tribün liderlerinden Haydar Varan bugün Denizli Ulu Cami’de öğle namazına müteakip kılındı. Varan’a son görevini yerine getirmek isteyen Denizlispor Başkanı Ali Çetin, yöneticiler, Denizlispor taraftarları ve sevenleri bu acı günde cenaze törenine katıldılar. Varan’ın cenazesi Asri Mezarlığa defnedildi.

HAYDAR VARAN’IN ANISINA 3 AY ÖNCE DENİZLİSPOR İLE İLGİLİ RÖPORTAJIMIZI SİZLERLE PAYLAŞIYORUZ

HAYDAR VARAN DENİZLİSPOR SIKINTILI SÜREÇTEN GEÇERKEN GÜNDEMİ DEĞERLENDİRMİŞTİ

“Sadece orada bulunmaktan dolayı vefat etti” 

Cenaze töreni öncesi gazetecilerin soruları üzerine Varan ile ilgili açıklamalarda bulunan Ali Çetin, Denzilispor’un bir ağabeyini kaybettiğini kaydederek, “Çok üzgünüz, çok düzgün bir adamdı ve tribünlerin ağabeyiydi. Hak etmediği bir şekilde öldü, Allah rahmet eylesin. Çok farklı bir ağabeyimizdi ve her yerde neşe saçıyordu. Artık çoluk çocuğu bize emanet. Bizim tek görevimiz onlara sahip çıkabilmek olacak. Acılarını paylaşıyoruz. Çok kötü bir durum, günahsız ve sadece orada bulunmaktan dolayı vefat etti. Kim yaptıysa hukuk çerçevesi içerisinde cezasını çekecek diye düşünüyorum” diye konuştu. 

OLAY NASIL OLMUŞTU

Denizli’de Çamlaraltı Mahallesi 6051 Sokak’taki bir restoranda müzisyenlik yapan Seyhan D. ile müşteri Onur D. arasında sözlü tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda Seyhan D. mutfağa girerek aldığı bıçakla kendini savunmaya çalıştı. Bu sırada Onur D’nin yanında taşıdığı silahla rastgele ateş açması sonucu mutfakta çalışan Denizlispor amigolarından Haydar Varan ile müzisyen Seyhan D. yaralandı. Ağır yaralı olarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Denizlispor taraftarı Varan, müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Bacağından yaralanan Seyhan D, aynı hastanede tedavi altına alındı. Mutfak çalışanları ve görgü şahitleri ifadeleri alınmak üzere Kınıklı Polis Merkezine götürüldü. Polis, olay yerinden kaçan zanlı Onur D’yi Bağbaşı’nda kovalamaca sonucu aracıyla yakalayarak gözaltına aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.