enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2171
EURO
35,1176
ALTIN
2.467,80
BIST
10.174,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Açık
33°C

Her Yöreden Lezzetler Denizli’ye Geldi

Fiesta Organizasyon tarafından Denizli’de bugün başlayan İl İl Yöresel Pazar Ve Hediyelik Eşya Günleri Fuarı’nın tanıtım toplantısı, Organizatör Kadir Enyüce ve Birol Karataş tarafından gerçekleştirildi.

Her Yöreden Lezzetler Denizli’ye Geldi
30.11.2018
A+
A-

Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda tanıtımı gerçekleştirilen fuar hakkında bilgi veren Kadir Enyüce, “Fiesta Organizasyon olarak Birol Karataş ve ben Kadir Enyüce, İç Anadolu ve Ege Bölgelerinde festivaller yapıyoruz. Geçen yıl da aynı tarihlerde Denizli’deydik. Birçok yerde festival yapıyoruz; fakat kendi memleketimizde, özellikle yöresel lezzetlerin buluştuğu yöresel fuar başlığı altında geçen yıl Servergazi Kapalı Pazaryeri’nde festivalimizi gerçekleştirdik” dedi.

‘TÜRKİYE’NİN HER YERİNDEN GELDİLER’

Organizatör Kadir Enyüce,  gerçekleştirdikleri etkinlik ile ilgili bilgiler verdi. Bu yıl Bera Düğün Salonu’nda gerçekleştireceklerini belirten Eryüce, “Orada 1000 metre karelik kapalı alanda esnaflarımız, yöresel lezzet üstadı firmalarımız Türkiye’nin her yerinden geldiler. Fuarda hediyelik eşyalarda var. Festival bugün başlıyor ve 9 Aralık’a kadar devam edecek. Tüm Denizlili vatandaşlarımızı bu lezzetlerden tatmaya, beğenirlerse almaya davet ediyoruz. Seçim konusunda çok hassas davrandık. 3. Sınıf hiçbir firmayı getirmemeye çalıştık. Antep’ten, Kahramanmaraş’tan, Erzurum’dan, Trabzon’dan , Ege Bölgesi’nden ve İç Anadolu’dan birçok firma var. Yaklaşık 30-40 ilden lezzetle ilgili başarılı firmaları fuarımıza davet ettik” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.