enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3679
EURO
34,8020
ALTIN
2.395,43
BIST
10.285,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

‘Herşeyi sineye çekeriz ama kimse bizi dinsiz, kitapsız, bayraksız ve terörist olarak adlandıramaz’

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde İlyas Haytan Salonu’nda Denizli basını ile bir araya geldi. Üstün, ‘Herşeyi sineye çekeriz ama kimse bizi dinsiz, kitapsız, bayraksız ve terörist olarak adlandıramaz’ ifadelerini kullandı.

‘Herşeyi sineye çekeriz ama kimse bizi dinsiz, kitapsız, bayraksız ve terörist olarak adlandıramaz’

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde İlyas Haytan Salonu’nda Denizli basını ile bir araya geldi.

Seçime sayılı günler kala Gelecek Partisi Genel Baskan Yardımcısı Feramuz Üstün, CHP milletvekili adayı Sema Silkin Ün, Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım, Antalya İl Başkanı Mevlüt Demir Denizli Gazeteciler Cemiyetinde basın mensupları ile biraraya geldi. Üstün kendilerine oy vermeyen herkesi terörist, kitapsız, dinsiz ilan eden zihniyetten artık bıktıklarını, enflasyon, faiz ve ekonomi gibi olayların sineye çekilebilecegini ancak bu dili asla kabul etmeyeceklerini belirterek seçimi en az yüzde 53 ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanacağını iddia etti.

‘İKTİDAR VEKİLLERİ DENİZLİ’YE SAHİP ÇIKMIYOR’

CHP Denizli Milletvekili adayı Sema Silkin Ün ise, ilk geldiği gün en çalışkan aday olacağını elinden geldiğince bunu başardığını söyleyerek iktidar milletvekillerinin Denizli’ye sahip çıkmadıklarını dile getirdi.

İL BAŞKANI YILDIRIM KILIÇDAROĞLU İÇİN DESTEK İSTEDİ

Gelecek Partisi İl Başkanı Aykut Yıldırım, Pazar günü önemli bir seçime gireceklerini Türkiye’nin gelecegi için Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verilmesi gerektiğini ifade etti.

‘DENİZLİ TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ BİR ŞEHİR’

Antalya İl başkanı Mevlüt Demir ise, Emniyet Müdürü olarak görev yaptığı Denizli’yi unutamadığını, Denizli’nin Türkiye için önemli bir şehir olduğunu söyleyerek milletvekili adayı Sema Silkin Ün’e kefil olduğunu ve onun için Denizlililerden CHP’ye oy istediğini belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.