enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2046
EURO
35,0431
ALTIN
2.493,50
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Parçalı Bulutlu
33°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Açık
34°C

Honaz Belediyesi’nde bayraklı birlik ve beraberlik mesajı

Suriye’nin İdlip kentinde düzenlenen saldırıda şehit olan askerler ülkeyi yasa boğarken, Honaz Belediyesi, hizmet binasının önüne Türk Bayrağı ve Atatürk resmini asarak birlik beraberlik çağrısı yaptı.

Honaz Belediyesi’nde bayraklı birlik ve beraberlik mesajı
28.02.2020
A+
A-

Suriye’nin İdlip kentinde düzenlenen saldırıda 33 askerin şehit olması ülkeyi yasa boğdu. Tüm siyasi partilerin ve vatandaşların tek bir ses olduğu bu saldırının ardından Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, belediye hizmet binasına Türk Bayrağı ve Atatürk resmi asılması talimatını verdi. Belediyenin her iki tarafına da Türk Bayrağı ve Atatürk resmi asıldı.

Ülkenin içinde bulunduğu durumun yürekleri dağladığını belirten Kepenek, ‘’ Maalesef İdlip kentinde Mehmetçiklerimiz, askerlerimiz şehit oldu. Son açıklamaya göre 33 askerimizin şehit düştüğünü öğrendik. Üzüntümü anlatacak kelime inanın bulamıyorum. Bu cennet vatan ve cennet vatanın içinde yaşayan güzel insanlar huzuru, barışı herkes kadar hakkediyor. Umarım bundan sonra askerlerimiz şehit olmaz ve sağ salim ailelerine kavuşurlar. Ben ülkemize, milletimize ve şehit ailelerimize başsağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum’’dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.