enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3635
EURO
34,9543
ALTIN
2.325,43
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Honaz Kaymakamı Zafer Öz

Honaz Kaymakamı Zafer Öz
01.06.2017
A+
A-
Honaz Kaymakamı Zafer Öz

Honaz Kaymakamı Zafer Öz

Honaz Kaymakamı Zafer Öz Kimdir?

Honaz Kaymakamı Zafer Öz 1981 yılında Balıkesir’in Gönen İlçesi’nde dünyaya geldi. İlköğrenimibi Ankara’da lise eğitimini Çanakkale Anadolu Lisesi’nde tamamladı.
2003 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.
2005 yılında Çanakkale Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine adım attı.
Teftiş Stajını Denizli’nin Baklan ve Çivril ilçeleri ile Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde, Kaymakam Refikliği Stajını ise Isparta’nın Eğirdir ilçesinde tamamladı.
Konya’nın Yalıhüyük ve Ahırlı ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. İngiltere’de Sheffield Üniversitesi’nde İngiliz İdare Sistemi ve Yönetim İngilizcesi programına devam etti. Yurtdışı programı sırasında çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında staj ve inceleme gezilerinde bulundu. TODAİE’de 40. Dönem Kamu Diplomasisi Kursundan mezun olduktan sonra,  Kaymakamlık Kursunu başarıyla bitirdi.
 03.03.2009 tarihinde Kastamonu ili İhsangazi ilçesine atandı. İhsangazi Kaymakamlığı vazifesinin yanında, uzun süre Araç Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. 29.08.2011 tarihli müşterek kararname ile Şirvan ilçesi kaymakamlığına atanarak 2 yıl görev yaptı.
19.07.2013 tarihli müşterek kararname ile Aziziye Kaymakamlığına atanarak 3 yıl görev yaptı.
16 Aralık 2016’da Honaz’da göreve başlayan Kaymakam Zafer Öz evli ve bir çocuk babasıdır.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.