enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
34°C
Çarşamba Açık
30°C
Perşembe Açık
27°C

Horoz İstanbul’da net skorla kaybetti!

Altaş Denizlispor deplasmanda Tuzlaspor ile karşı karşıya geldi. Sancaktepe 15 Temmuz stadı’nda oynanan mücadeleyi Tuzlaspor 3-0’lık net skorla kazandı.

Horoz İstanbul’da net skorla kaybetti!
A+
A-

Spor Toto 1.Lig’in 31.haftasında Altaş Denizlispor İstanbul’da Tuzlaspor ile karşı karşıya geldi.

Mücadelede ilk dakikalarda etkili olmaya çalışan Denizlispor, gol yollarında noktayı koyamayınca sonuç alamadı. 34.dakikada Erolcan Akdağ’ın şutunda top sağ köşeden içeri girdi ve Tuzlaspor 1-0 öne geçti. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıya daha da etkisiz başlayan Horoz, Tuzlaspor hakimiyetini adeta kabul etti. Mustafa Çeçenoğlu ve Bekir Böke’nin yerine Erdal Akdarı ve Samet Gündüz dahil oldu.

59.dakikada baskısını git gide arttıran Tuzlaspor, Ozan Papaker’in ayağından bulduğu golle farkı 2’ye çıkardı.

69.dakika ise bu kez Yahaya sahneye çıktı ve skoru 3-0’a getirdi. Denizlspor’da Teknik Direktör Kemal Kılıç ise oyunun kalan bölümünde oyuna müdahale etmedi. 90+2’de Alihan Kalkan ve Deniz Kodal’o oyuna olan Kılıç, maçın sonucuna etki edecek bir hamlede bulunamadı. İstanbul’da Tuzlaspor hakimiyetinde geçen mücadeleyi Altaş Denizlispor 3-0lık net skorla kaybetti ve 17 puan ile ligin sondan 2.sırasında kaldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.