enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3824
EURO
34,7071
ALTIN
2.398,05
BIST
10.208,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Yağmurlu
21°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
26°C

Horozkent’e yan bakılmıyor

Horozkentspor, 2. Lig C Grubunda 11. Hafta maçında konuk olduğu Ankara Metropolspor karşısında gol oldu yağdı(0-10). Namağlup serisine devam eden yeşil siyahlılarda Elif Duru attığı 5 golle maçın yıldızı oldu. Hava İsgi hattrick yaparken, diğer goller ise Huriye ve Raziye’den geldi.

Horozkent’e yan bakılmıyor
A+
A-

Kadın Futbol 2. Lig C Grubunda bitime 4 hafta kala 1. Lig’e çıkmayı, geçen hafta aldığı galibiyetle grup liderliğini garantileyen Horozkentspor, hafta içi mesaisinde 11. Hafta maçında Sicim Grup Ankara Metropolspor’a konuk oldu. Mamak Şehir Stadında oynanan maça hızlı başlayan yeşil siyahlılar, 2. Lig’de gol krallığında ikinci sırada bulunan Elif Duru’nun 14, 21 ve 43.dakikalarda attığı gollerle ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.

İKİNCİ YARIDA GOL ŞOV

Denizli ekibi, ilk yarının ardından ikinci yarıda da maçın hakimiyetini elinde tutmayı başardı. Yeşil siyahlılar, 48’de Raziye ile durumu 4-0’a getirirken, 52ve 55’te Hava İsgi 54’te ise Huriye’nin attığı gollerle ile durum 7-0’a oldu. Etkili oyununu sürdüren Horozkent, 58 ve 68’de Elif Duru, 74’te ise Hava’nın golleriyle maçı 10-0 kazanarak sezonun en farklı galibiyetini elde etti.

ELİF DURU 19 GOLE ULAŞTI

Grubunda çıktığı 10.maçını da kazanarak bitime iki hafta kala puanını 30 yapan Horozkent’te Elif Duru 10 haftalık süreçte gol sayısını 19’a çıkararak gol krallığında 21 golle zirvede yer alan Ünye Gücü sporcusu Buket’e bir adım daha yaklaştı. Hava İsgi ise bu sezon ilk kez hattrick yaparak gol sayısını 4’e çıkardı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.