enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2187
EURO
34,6461
ALTIN
2.393,11
BIST
10.224,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
24°C

İlk sergisini Denizli’de açtı.. Serginin geliri depremzedelere gidecek!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Turhan Bahadır Sergi Salonunda, Muhteşem Sanat Art Gallery Sergisi açıldı. 2 Mart’a kadar sanatseverleri ağırlayacak olan serginin geliri ise depremzedelere bağışlanacak.

İlk sergisini Denizli’de açtı.. Serginin geliri depremzedelere gidecek!
A+
A-

Prof. Dr. Hesam Muhteşem tarafından aylar süren çalışmalar sonucu hazırlanan eserler Denizli Büyükşehir Belediyesi Turhan Bahadır Sergi Salonunda görücüye çıktı. Onlar eserin bulunduğu sergi 2 Mart’a kadar açık olacak. Muhteşem Sanat Art Gallery Sergide yer alan eserler, farklı ağaçlardan, boynuzlardan ve karakalem çalışmalarından oluşuyor.

SERGİNİN GELİRLERİ DEPREMZEDELERE

Sergisini Egeyön TV’ye anlatan Prof. Dr. Hesam Muhteşem “Ben arkeolog ve restorasyon işleri ile uğraşıyorum. Aynı zamanda hobi olarak da el sanatları yapıyorum. Ben yıllardır el sanatları ile uğraşıyorum ve farklı tekniklerde çalışmalar yapıyorum. Taş, ahşap, metal üzerinde çalışmalar yapıyorum. Yaklaşık 9 yıldız Türkiye’de, Denizli’de yaşıyorum. Deprem hepimizi üzdü ve içimiz yandı. Ne yapabiliriz diye düşündük, bir sergi açalım dedik. Benim 9 yıl içindeki ilk sergim oldu. Serginin gelirlerini ise depremzedelere göndermeyi düşündük” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.