enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2983
EURO
34,9614
ALTIN
2.446,73
BIST
10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Açık
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C

Instagrama yeni özellik geliyor.. Arkadaşlarla ortak akış özelliği!

Instagram’a ortak ilgi alanlarına sahip insanların birlikte yeni içerikler keşfetmesini sağlayacak bir özelliğin geleceği ortaya çıktı. Bu özellik, yeni bir içerik akışı yoluyla kullanılabilecek ve her iki tarafında takip ettiği veya iletişime girdiği hesaplardan gönderileri içerecek.

Instagrama yeni özellik geliyor.. Arkadaşlarla ortak akış özelliği!
05.04.2023
A+
A-

Popüler sosyal medya platformu Instagram’ın yepyeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Mobil uygulamalar hakkındaki paylaşımlarıyla tanınan Alessandro Paluzzi tarafından fark edilen bu özellik, keşfetme konusunda bir yenilik olarak karşımıza çıkıyor.

Meta bünyesinde faaliyet gösteren Instagram, bu yeni özelliğiyle kullanıcıların birbirleriyle olan etkileşimini artırmayı amaçlıyor.
Instagram geçtiğimiz günlerde benzer bir amaca hizmet eden ve kullanıcıların ortak koleksiyonlar oluşturmasını sağlayan bir özellik daha çıkarmıştı.

Webtekno’nun haberine göre Paluzzi’nin paylaştığı ekran görüntüsüne göre yeni özellik, arkadaşlarınızla birlikte ortak bir akış yoluyla yeni içerikler keşfedebilmenizi sağlayacak. Bu gönderilerin, iki tarafın da takip ettiği hesaplardan veya etkileşime girdiği içeriklerden oluşacağı da gözden kaçmıyor. Ayrıca, özelliğin davet yoluyla kullanılabileceği ve ortak ilgi alanınıza giren profillerden gönderileri paylaşabileceğiniz de görülüyor.

Bu şekilde de insanların ortak ilgi alanları üzerinden etkileşim kurmasını amaçlanıyor. Öte yandan özelliğin yardımıyla arkadaşlarınızın size önerilenlere benzer gönderileri de görebilecek. Platform, bu ayarın herhangi bir zamanda değiştirilebileceğini de ekliyor. Ortak içerik keşfetme özelliğinin ne zaman çıkış yapacağı konusunda ise şu an bir bilgi yok.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.