enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5638
EURO
34,9584
ALTIN
2.445,56
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

İŞKUR’dan Kariyer Gününde Öğrencilere Tavsiyeler

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksek Okulu işbirliğinde; 24-25 Mayıs 2022 tarihinde Honaz KYK Yurdu Konferans Salonu’nda “İşyerleri Meslek Yüksek Okulu Oluyor” etkinlikleri kapsamında “10. Kariyer Günü” düzenlendi.

İŞKUR’dan Kariyer Gününde Öğrencilere Tavsiyeler
26.05.2022
A+
A-

Etkinliğin ilk gününde, açılış konuşmaları ve müzik dinletisinin ardından, “Birlikte Hikayeni Yazalım- Kariyerini Yönet” başlıklı söyleşi gerçekleştirildi.

Denizli’nin önde gelen firma yetkililerinin ve Sivil Toplum Kuruluşları Başkanlarının katılımı ile “ Geleneksel’den Yeni Nesil E-Ticarete”, “İş’te Kadın İş’te Kariyer”  başlıklı paneller gerçekleştirildi.

Etkinliğin ikinci günü, “İş Dünyası Mezunlardan Neler Bekliyor?” konulu panel ile “Kendini Tanı, İş Yaşamını Tanı, İş Yaşamına Hazırlan” başlıklı söyleşi ile devam etti.

Kariyer Günü etkinliğinde Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyeleri, Denizli İŞKUR İl Müdürü ve iş hayatında başarılı, topluma rol-model olmuş katılımcılar,; üniversite öğrencilerine tecrübelerini, bilgi birikimlerini ve bugüne nasıl geldiklerini anlattı. Yetkililer, işverenlerin beklentilerine değindi ve öğrencilerin iş yaşamına yönelik sorularını yanıtladı.

Kariyer Gününde Denizli İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları tarafından ise iş arama becerileri semineri düzenlendi. Seminerde CV hazırlama, mülakat teknikleri, iş arama kanalları ve iş kulübü hizmetleri anlatıldı.

Kariyer Günü Etkinlikleri kapsamında tüm katılımcılara,  katılım sertifikası verildi ve etkinlik programı sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.