enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3605
EURO
34,7704
ALTIN
2.408,20
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C

İstifa ettiler ama desteğe devam ettiler.. Parti tabanı 3 bağımsız üyenin geri dönmesini talep etti!

Denizli’nin CHP’li belediyesi Merkezefendi Belediye meclisinde CHP’den 3 isim istifa etmişti. Belediye yönetimine karşı olmaları nedneiyle bu kararı aaldıklarını açıklayan 3 üyenin istifası sonrası mecliste ve komisyonlarda üstünlük Cumhur İttifakı’na geçmişti.

İstifa ettiler ama desteğe devam ettiler.. Parti tabanı 3 bağımsız üyenin geri dönmesini talep etti!
A+
A-

Ancak istifa eden 3 bağımsız üye, kritik oylamalarda Millet İttifakı’na destek vermeye devam etti.

Leman Kalkan’ın Merkezefendi Belediye Meclis üyeliğinden istifa etmesi sonrası yerine deneyimli meclis üyesi Bahtiyar Mat’ın geliyor. Daha önce de meclis üyeliği yapan hızlı siyaseti ile bilinen Mat, meclise dahil olurken Millet İttifakı’nda gücün korunması için ayrılan 3 ismin geri dönmesi beklentisi devam ediyor.

İL YÖNETİMİNE ‘NEYİ BEKLİYORLAR’ TEPKİSİ

Belediye atılacak adımlarda kritik öneme sahip oylarını Millet İttifakı’na destek olarak kullanmayı sürdürürken, CHP’ye geri mi dönecekler sorusu gündeme gelmişti. Desteklerini esirgemeyen bağımsız üyelerin yeniden CHP’ye dönmesini isteyen parti tabanı, CHP il yönetimine ‘Neyi bekliyorlar?’ tepkisini göstermeye başladı.

PARTİLİLER TALEPLERİNİ İLETTİ

Şimdiki CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum’un, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı olduğu dönemde istifa eden 3 ismin, il başkanlığı döneminde yeniden geri dönmesini isteyen partililerin konu ile ilgili taleplerini il yönetimine ilettiği ifade ediliyor.

BAŞKAN ŞENİZ DOĞAN İLE BUZLARI ERİTTİLER

Encümenlerde de üstünlüğü kaybeden Millet İttifakı’nın yeniden belediye meclisinde güçlü olabilmesi için Gökhan Deda, Murat Cımık ve Arif Suna’nın geri dönmesinin doğru olacağı kanaati artarken, destek vermemeleri halinde belediye meclisinde Millet İttifakı’nın kaosa girebileceği, kararlarında tıkanabileceği belirtiliyor.

CHP DENİZLİ İL BAŞKANLIĞI’NIN ADIM ATMASI BEKLENİYOR

İl Başkanı Ali Osman Horzum idaresindeki İl başkanlığının bu taleplere karşı nasıl bir tavır alacağı merak edilirken, 3 ismin başkan Şeniz Doğan ile yeniden aralarını düzelttiği ve mecliste güçlü kalmaya devam etmesini istediği ifade ediliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.