enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1895
EURO
34,9461
ALTIN
2.506,77
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
30°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Açık
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C

İYİ Parti Denizli aday adayı Tatık: Ben ekonomistim, ancak mevcut ekonomist gibi değilim!

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde İYİ Parti’nin Tavas Belediye Başkan Adayı olan Kadir Tatık, İYİ Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısı ile 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler öncesi milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Tatık, basın toplantısına gelen konuklara yönelik açıklamasında, “İstişarenin gücüne inanıyorum. Hiçbir zaman teşkilatımdan ayrı hareket etmedim. Her aradığınızda ulaşabileceğiniz bir milletvekili olmak istiyorum” dedi.

İYİ Parti Denizli aday adayı Tatık: Ben ekonomistim, ancak mevcut ekonomist gibi değilim!
A+
A-

Tüm partilerde milletvekilliği aday adaylığı süreci tüm hızıyla devam ederken İYİ Parti saflarında bir isim daha TBMM koltuğu için aday adaylığını açıkladı. Tavas ilçesinin sevilen isimlerinden olan ve daha önce 31 Mart seçimlerinde partisinden Tavas Belediye Başkan Adayı da olan Kadir Tatık, bu kez de milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı. 7’den 70’e her yaştan destekçisinin katılımıyla il başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşen basın açıklamasında aday adaylığı konuşmasını yapan Tatık, açıklaması öncesinde gerek eski öğretmenlerinin gerekse Millet İttifakı içerisinde yer alan diğer partililerin kendisine verdiği destek ve katılımı nedeniyle duygusal anlar yaşadı. Tatık açıklamasında, “Gerçekten çok mutluyum şu anda. Öncelikle neden milletvekili aday adayı oldum onu ifade etmek isterim. Biz gerçekten Tavas ilçemizde mükemmel bir hava yakaladık, çok güzel bir başarı elde ettik” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN ‘EKONOMİSTİM’ İFADESİNE GÖNDERME!

Rakamlardan ya da enflasyondan tek tek bahsetmenin gereksiz olduğunu, ülkedeki hayat pahalılığının zaten herkesçe malum olduğunu dile getiren Tatık, “Matematiksel olarak rakamları da verebilirim ki ben ekonomistim. Ancak o mevcut ekonomist gibi değilim. Yani bankacılık yaptım ve yıllarımı bu işe verdim. Bu anlamda 14 yıllık bir tecrübem var. Esas aday adayı olma sebebim ise şudur. Benim iki tane kızım var ve onlar bu ülkeyi terk etmesinler istiyorum. Esas aday adaylığı sebebim budur. İnsanlar da benim meclise girmem konusunda bir talep bir istek görüyorum. Bu yüzden bu kararı aldım” ifadelerini kullandı.

“HER ARADIĞINIZDA ULAŞABİLDİĞİNİZ BİR VEKİL OLMAK İSTİYORUM”

Her zaman istişareye inanan bir insan olduğunu dile getiren Tatık, “Bu anlamda partimin gücüne de fazlasıyla inanıyorum. Hiçbir zaman teşkilatımdan ayrı hareket etmedim. İnşallah bunun sonucunda da Ankara’ya gitmek istiyorum ve sizleri temsil etmek istiyorum. Her aradığınızda ulaşabileceğiniz bir milletvekili olmak istiyorum. Bankacılık yaptığım dönemden vatandaşlar beni tanırlar. Yaptığım işi hakkıyla yapmaya çalışırım. Mütevazi bir insan olduğumu düşünüyorum, bunun yanında temsil kabiliyetimin de olduğu kanaatindeyim. Bizim amacımız ilk olarak pazara gittiğinde aldığı ürünü pahalılığı yüzünden alamayıp yerine koyan vatandaşlarımızın derdine çare olmak olacak” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.