enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2667
EURO
35,0710
ALTIN
2.465,83
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Açık
34°C

İYİ Parti Denizli Milletvekili adayı Kadir Tatık’tan Ramazan Bayramı mesajı

İYİ Parti Denizli Milletvekili adayı Kadir Tatık, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Tatık mesajında, birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaptı.

İYİ Parti Denizli Milletvekili adayı Kadir Tatık’tan Ramazan Bayramı mesajı
A+
A-

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan İYİ Parti Denizli Milletvekili Kadir Tatık, “Kahramanmaraş merkezli ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketi nedeniyle Ramazan Bayramı’nı buruk geçiyoruz” dedi.

Türkiye’nin çok zorlu bir süreç ile mücadele ettiğini belirten Tatık, “Ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor. 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen deprem felaketi nedeniyle binlerce insanımızı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Bu zor günlerde bizler birbirimize her zamankinden daha fazla inançla sarılmalıyız. Mübarek Ramazan Ayı’nda sahip olduğumuz nimetlerin kıymetini bir kez daha idrak etti. Deprem bölgesinde binlerce insanımız hala yaralarını sarmaya çalışıyor. Bölgede yaşayan insanlarımız bayramı nasıl geçiriyorsa bizler de aynı duygu ve düşünceler ile Ramazan Bayramı’nı idrak ediyoruz.  Birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımız ile bu zor günlerin üstesinden geleceğimize olan inancımız tam. Önümüzde 14 Mayıs seçimleri var. Bu seçimlerde, sorumsuzluğu ile milyonlarca insanımızı felakete sürükleyen, yoksulluk ve açlık ile bizleri karşı karşıya bırakan zihniyeti alt üst edeceğiz. Allah’ın izniyle önümüzdeki bayramları huzur ve mutluluk içerisinde geçireceğiz. Bu vesile ile Mübarek Ramazan ayına veda ederken birlik ve beraberlik duygularımızın perçinlemesini temenni ediyorum. Mübarek Ramazan Bayramı’nın ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesini temenni ederek hayırlı bayramlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.