enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1772
EURO
34,9849
ALTIN
2.505,87
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
29°C
Denizli
29°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Açık
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Az Bulutlu
24°C

İYİ Parti’ye 2 önemli isim katılıyor! Biri Denizli’den!

İYİ Parti yarın 10.30’da TBMM’de grup toplantısını gerçekleştirilecek. Akşener’in konuşma yapacağı toplantıda Denizli’den DESİAD Başkanı İbrahim Şenel’in İYİ Parti rozetini takarak partiye katılacağı öğrenildi. Öte yandan Trabzonspor’da gösterdiği başarılı futbol ve tekknik direktör olarak geçirdiği başarılı dönemlerle tanınan Ünal Karaman’ın da İYİ Parti’ye katılacağı öğrenildi.

İYİ Parti’ye 2 önemli isim katılıyor! Biri Denizli’den!
A+
A-

İYİ Parti, yarın seçim öncesi son kez TBMM’de parti grup toplantısını gerçekleştirecek. Genel Başkan Meral Akşener’in konuşma yapacağı toplantıda Denizli ve Türkiye için bazı sürpriz isimlerin rozet takarak partiye katılacağı öğrenildi.

İYİ PARTİ DENİZLİ’DEN BÜYÜK HAMLE

DESİAD Başkanı Mimar İbrahim Şenel

Denizli’de Denizli Sanayici İş İnsanları Derneği (DESİAD) Başkanı İbrahim Şenel’in yarın Akşener tarafından takılacak rozet ile partiye katılacağı öğrenildi. Şenel’in İYİ Parti’den Denizli Milletvekili aday adaylığı için de başvuru yapacağı kulislerden gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Şenel, Denizli’de iş dünyasında tanınan ve ön plana çıkan isimlerden biri olması nedeniyle İYİ Parti’nin Denizli’de gücüne güç katacağı şeklinde yorumlanıyor.

TRABZONSPOR EFSANESİ İYİ PARTİ ROZETİ TAKACAK!

Parti grup toplantısında bir sürpriz de futbol dünyasından gelecek. Trabzoınspor’da oyandığı futbolla tanınan ve futbolu bıraktıktan sonra Anadolu’da bir çok kulüpte çalışan Ünal Karaman’ın da İYİ Parti roztini Akşener’in takması ile birlikte partiye katılması bekleniyor.

BAKAN ALBAYRAK İLE TARTIŞTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Ünal Karaman, bilindiği üzere Trabzonspor’da başarılı bir sezon geçirirken, Ekonomi Bakanı Berat Albayrak ile kavga ettiği iddia edilmiş ve Trabzonspor yönetimi tarafından görevden alınmıştı. Karaman’ın İYİ Parti’de siyaset yapacak olması sürpriz olarak değerlendirilirken Trabzon bölgesi için değerli bir ismin İYİ Parti’ye katılacağı şeklinde yorumlanıyor.

Kaynak: Denizli Deda Haber Merkezi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.