enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2706
EURO
35,0914
ALTIN
2.475,78
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C

İYİ Parti’nin Denizli Büyükşehir Adayı Ümit Bahtiyar Oldu

İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediyesi için Ümit Bahtiyar’ı aday gösterdi. Böylece İYİ Parti CHP ittifak adayı belli olmuş oldu.

İYİ Parti’nin Denizli Büyükşehir Adayı Ümit Bahtiyar Oldu
A+
A-


Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre İYİ Parti, 31 Mart 2019’da yapılacak seçimde Mersin Büyükşehir Belediyesi için Burhanettin Kocamaz’ı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi için İsmail Ok’u, Trabzon Büyükşehir Belediyesi için Atakan Aksoy’u, Denizli Büyükşehir Belediyesi için Ümit Bahtiyar’ı ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi için Mahmut Uykusuz’u aday gösterdi.

UŞAK VE AFYONKARAHİSAR’DA DA İTTİFAK ADAYLARI BELLİ OLDU!

Ege Bölgesi’nde Denizli dışında CHP ile İYİ Parti arasında yapılan ittifak görüşmeleri ile İYİ Parti’ye bırakılan Uşak ve Afyonkarahisar’ın da adayları belli oldu. Uşak’ta Muhammer Gür, Afyonkarahisar’da ise Mahmut Koçak Millet İttifakının adayları oldu.

ÜMİT BAHTİYAR KİMDİR?

1967 yılında Bulgaristan’ın Deliorman yöresinde doğdu. 1978 yılında ailesiyle birlikte Denizli’ye göç etti. İlk, orta ve liseyi Denizli’de okudu. Üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı. Siyasete 1992 yılında Doğruyol Partisi Gençlik Kolları’nda başladı. 1999 yılında yapılan yerel seçimlerde Doğruyol Partisi’nden Denizli Belediyesi Meclis Üyesi seçildi. 2002-2004 yılları arasında Denizli Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı görevini sürdürdü. 2004 yılında yapılan yerel seçimlerde ise tekrar Denizli Belediyesi Meclis Üyesi oldu. 2009 yılında yapılan yerel seçimlerine Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı olarak girdi. 2011 yılında yapılan genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi 3. sıra milletvekili adayı oldu. 2014 yerel seçimlerinde MHP’den Pamukkale Belediye Başkan adayı olan Evli olan Bahtiyar, serbest avukatlık yapmaktadır.

Açıklanan diğer İYİ Partili İttifak adayları şöyle:

Elazığ – Ali Şekerdağ,

Afyonkarahisar – Mahmut Koçak,

Isparta – Gökmen Gökmenoğlu,

Çankırı – Raif Oktay,

Nevşehir – Mehmet Özkan,

Niğde – Mümin İnan,

Kars – Settar Kaya,

Kırıkkale – Mahir Yılmaz,

Uşak – Muhammet Gür

Osmaniye – Davut Çuhadar

belediye başkan adayları olarak açıklandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.