enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Açık
33°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

Kaçak tütünleri çamaşır makinesine sakladılar ama nafile

Kaçak tütünleri çamaşır makinesine sakladılar ama nafile
A+
A-

Denizli’de 17-23 Temmuz tarihleri arasında tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığına yönelik operasyonlar gerçekleştirildi.

İlk operasyon Honaz’da gerçekleşti. Bir iş yerinde ve durumundan şüphelenilen bir araçta yapılan kontrollerde; çok sayıda kaçak makaron ve sigara yapımında kullanılan malzemeler bulundu. Olayla ilgili 2 şüpheli şahıs yakalandı.

ÇAMAŞIR MAKİNASINA GİZLEDİLER

Yine aynı suçtan Bozkurt İlçesinde tütüncü ve kahvehane olarak birleşik faaliyetlerini sürdüren bir işyerinde yapılan kontrollerde, olası polis baskınlarına karşı, kahvehanede bulunan çamaşır makinasının içerisine ve her iki işyerinin çeşitli yerlerine gizlenmiş vaziyette kaçak dolma sigaralar bulundu. Şahsın kaçak dolma sigara satışı yapıldığı tespit edildi. Olayla ilgili 1 şüpheli şahıs yakalandı.

NELER YAKALANDI?

Yapılan Operasyonlarda; 7340 Adet İçi Tütünle Doldurulmuş Makaron, 450 Paket Sarma Sigara Yapımında Kullanılan Malzeme, 16 Adet Bandrol, 3 Adet Sigara Sarma Aleti bulunarak el konuldu. Tütün ve Tütün Mamülleri Kaçakçılığı Yakalanan toplam 3 şüpheli şahıs hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu Kapsamında adli işlem yapıldı..

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.