enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3792
EURO
34,7402
ALTIN
2.408,15
BIST
10.092,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Kadir Tatık’tan Siyasete ‘Tatlı’ Nezaket

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Kadir Tatık, Kınıklı Amfi önünde İYİ Parti ile aynı bölgede bulunan AK Parti standına bir kutu baklava götürerek AK Partili gençlere ikram etti. Tatık’ın bu nezaketi gençler tarafından beğeniyle karşılandı.

Kadir Tatık’tan Siyasete ‘Tatlı’ Nezaket
A+
A-

İYİ Parti Denizli Milletvekili adayı Kadir Tatık, 14 Mayıs seçimleri kapsamında Kınıklı Amfi önünde İYİ Parti standını ziyaret etti.  AK Parti standınında bölgede olduğunu gören Tatık, bir kutu baklava alarak AK Partili gençlere ikram etti. Türkiye’nin siyasette kirli tartışmalardan ve nefret söylemlerinden bıktığını belirten Tatık, “Nefret söylemlerinin yerini sevgi söylemleri almalı. Bu seçim sürecini kırmadan dökmeden tamamlayacağız” dedi.

Gençler Tatık’ı Şaşkın Gözlerle Karşıladı

14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kalmasına rağmen sahada çalışmalarına ara vermeden devam eden İYİ Parti Denizli Milletvekili adayı Kadir Tatık, Kınıklı Amfi Parkı önünde İYİ Parti Standını ziyaret etti. AK Parti standının da bölgede olduğunu gören Tatık, bir kutu baklava alarak AK Partili gençlerin standını ziyaret etti. Gençler tarafından şaşkınlıkla karşılanan Tatık, “Biliyorum sizler ne yazık ki hep nefret içerikli hareketlerle karşılaştınız. Siyasetin dili bu olmamalı. Siyaset, tartışmak, sinirlenmek, kızmak ve öfkelenmek değildir. Siyasetin dili tatlı olmalıdır.  Ekonomik krizin yanında kutuplaştırıcı söylemler ile birbirimize düşman olmamızı isteyenlerin ekmeğine yağ sürmemeliyiz. Pozitif dil ve sevgi söylemlerimiz ile siyasetin şeklini değiştireceğimize inanıyorum. Hepinize kolay gelsin” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.