enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3477
EURO
34,7828
ALTIN
2.394,90
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Yağmurlu
21°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
26°C

Denizli’de öğrenciye müdür tarafından darp iddiası

Denizli’nin Kale İlçesinde bir okul müdürünün 8.sınıf öğrencisinin kafasına sopa ve kapı kolu fırlattığı iddiası velileri ayağa kaldırdı. Okul Müdürü’nün olay sonrası ‘kimse sınıftan dışarı çıkmayacak, bu konu burada kapanmıştır’ dediği öne sürülürken okula müfettiş gönderildi.

Denizli’de öğrenciye müdür tarafından darp iddiası
28.09.2019
A+
A-

mericulukuş.tv’nin haberine göre, olay Kale İlçesinde bulunan Hürriyet Ortaokulu’nda yaşandı. 8/B sınıfının kapı kolu henüz bilinmeyen bir nedenle yerinden çıktı. 8/B sınıf başkanı R.K.İ. (12), yerinden çıkan kapı kolunu alıp okul müdürüne götürmek üzereyken B.K. isimli okul müdürü elinde sopa ile sınıfa geldi. Elindeki sopayı önce 12 yaşındaki kızın başına vuran okul müdürü daha sonra kapı kolunu yine R.K.İ.’nin kafasına doğru fırlattı.

ANNE ŞİKAYETÇİ OLDU

Ne olduğunu bile anlayamayan kız öğrenci başına aldığı darbe ve olayın şoku ile dondu kaldı. Kalp hastası olduğu da iddia edilen sınıf başkanı R.K.İ. gözyaşları dökerken okul müdürü sınıfın kapısını kapatarak ‘kimse sınıftan dışarı çıkmayacak, bu konu burada kapanmıştır’ diyerek yerine gitti. Kafası kanayan kız öğrenci ve diğer öğrenciler korkudan yerlerinde oturup kaldı. Hastaneye tedbir amaçlı gitmesi gereken 12 yaşındaki kız öğrenci durumu sınıf öğretmenine anlattı. Okul çıkışı kız öğrencinin annesi çalışan olduğu için ağabeyi elinden tutarak hastaneye götürdü. Yaşanan ve iddia edilen bu üzücü olay anne N.Ş.’ye bildirildi. Genç kızın hastanede başına pansuman yapıldıktan sonra evine dinlenmeye gönderildi. İşten eve gelen anne, kızının bu durumunu görür görmez, Okul Müdürü B.K.’dan şikayetçi oldu.

”MÜDÜR ÇOK SİNİRLİ VE ASABİ”

Olay sonrası bu yıl yeni okula gelen ve göreve başlayan müdür B.K.’nın çok sinirli ve asabi biri olduğu ve çocuklara karşı argo kelimeler kullandığı iddia edildi. Bu sebepten dolayı bir çok öğrencinin okula korkarak ve isteksiz bir halde gittiğini belirten velilerden bazısı okul değiştirmeyi bile düşündüklerini ifade ettiler. Başarılı, arkadaşları ve öğretmenleri tarafından da sevilen bir öğrenci olduğu belirtilen 8/B sınıf başkanı R.K.İ.’nin başına gelen bu olay sonrası öğrenci ve velilerin imza toplayarak okul müdürü hakkında şikayetçi olacakları da iddialar arasında yerini aldı. Darp edildiği iddia edilen 12 yaşındaki kız öğrencinin annesi N.Ş. yaşanan bu olayın peşini bırakmayacağını ve gerekli mercilerin tümüne şikayette bulunacağını ifade etti. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Konu hakkında Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ayrıca olayı araştırması için bir müfettiş görevlendirdi.

Kaynak: mericulukuş.tv

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.