enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4676
EURO
34,7142
ALTIN
2.435,69
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Korkunç iddia! 14 yaşındaki kız kendinden yaşça büyük adamdan hamile kalarak doğum yaptı

Denizli korkunç bir iddia ile sarsıldı. Denizli’nin Baklan ilçesinde 14 yaşındaki bir kızın kendinden yaşça büyük bir şahısla birlikte olması sonucu hamile kaldığı ve doğum yaptığı öne sürüldü. Konu ile ilgili yetkili makamlardan henüz bir açıklama gelmedi.

Korkunç iddia! 14 yaşındaki kız kendinden yaşça büyük adamdan hamile kalarak doğum yaptı
06.04.2021
A+
A-

Denizli’nin Baklan ilçesinde meydana gelen olayda iddiaya göre; 14 yaşında annesi ile birlikte yaşan genç kız kendinden yaşça büyük bir şahıs ile birlikte olduğu, kızın birliktelik sonucu hamile kaldığı, dün evde doğum yaptığı öne sürüldü.

Olayla ilgili resmi makamlardan açıklama yapılmazken, polisin çok yönlü araştırmasının sürdüğü öğrenildi. Kızın ismi, kendinden yaşça büyük kişiyle zorla mı isteyerek mi birlikte olduğu muallaklığını koruyor. Konu ile ilgili ilçede bilgi kirliliği oluşurken, yetkili makamlardan henüz bir açıklama gelmedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.