enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2646
EURO
34,7250
ALTIN
2.401,31
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Mehmet Sarı: “DSO’nun yeni başkanını makinacılar belirler”

Denizli Sanayi Odası’nda nefes kesen seçimin ardından başkan adayları Okan Konyalıoğlu ve Selim Kasapoğlu’nun listelerinden 13’er meclis üyesi çıktı ve eşitlik hakim oldu. 11 bağımsız meclis üyesinin çıktığı seçimin kaderini 8 Ekim’de meclisteki seçim belirleyecek. 11 bağımsız meclis üyesinden 4’nü barındıran Madeni ve Metal Eşya(15. Meslek Grubu) ve Makina ve Motorlu Araçlar(17. Meslek Grubu) adına konuşan Makina Sanayici İş İnsanları Derneği Başkanı Mehmet Sarı; “DSO’nun yeni başkanını makinacılar belirler” dedi.

Mehmet Sarı: “DSO’nun yeni başkanını makinacılar belirler”
06.10.2022
A+
A-

Denizli Sanayi Odası’nda(DSO) 17 meslek komitesi ve meclis üyeleri seçimi gerçekleşti. Komite ve meclis üyesi seçimlerinde DSO Başkan adayları Okan Konyalıoğlu, Selim Kasapoğlu ve bağımsız listeler yarıştı. 1579 üyesi bulunan 1375’i oy kullanabilen DSO’da 1039 üye sandık başına gitti. Yüzde 75,5 katılım oranı yakalandı. Yüksek rekabette ve heyecanda geçen seçimler sonucunda 17 meslek komitesinin 6’sında Konyalıoğlu’nun, 6’sında Kasapoğlu ve 5’nde bağımsızların listesi kazandı. Bu sonuçlarla 37 kişilik meclis Konyalıoğlu listesinden 13, Selim Kasapoğlu listesinden 13 ve bağımsız 11 üye oluştu. Eşit dağılımın ardından Denizli Sanayi Odası’nın yeni başkanı 8 Ekim’deki mecliste yapılacak seçimle belirlenecek. 11 bağımsız meclis üyesinin oy tercihleri yeni yönetimi, yönetim kurulu başkanını ve meclis başkanını belirleyecek.

“BAŞKANI MAKİNACILAR BELİRLER”

11 bağımsız meclis üyesinden 4’nü barındıran Madeni ve Metal Eşya 15. Meslek Grubu ve Makina ve Motorlu Araçlar 17. Meslek Grubu’nu işaret ederek Egeyön TV’ye konuşan MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı; “Artık bağımsız listeler başkanı belirleyecek. Yani başkanı makinacılar belirler. Biz her zaman ‘Denizli’yi 5 aile yönetmiyor’ diyoruz. Denizli’yi makina teknolojisi yönetecek. Tuttuğunuz mikrafondan, doktora gittiğinizde ölçüm yapan tansiyon aletini makinacılar üretiyor. O yüzden ‘makinacılar her şeyi dizayn edecek’ diyoruz. O yüzden Denizli adına mükemmel bir seçim oldu. Her iki başkan adayı arkadaşımız çok değerli ve kıymetli. Denizli sanayisine ciddi güzel işler yapacak arkadaşlarımız. Biz makinacılar olarak toplanıp, istişare edip desteğimizi açıklayacağız.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.