enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2567
EURO
35,0051
ALTIN
2.477,77
BIST
10.562,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C

Melek Baykal Denizli’de isyan etti

Tiyatro oyunu için Denizli’ye gelen Melek Baykal havaalanında isyan etti. Baykal, havaalanı dışında taksiye binmek zorunda kaldıkları anları video ile kaydetti ve sosyal medyada paylaştı.

Melek Baykal Denizli’de isyan etti
26.01.2023
A+
A-

Ünlü oyuncu Melek Baykal Şen Makas isimli tiyatro oyunu için ekip arkadaşları ile birlikte Denizli’ye geldi. Çardak Havaalanı’na gelen Baykal burada taksi sorunu ile karşılaştı. Denizli’ye taksi ile gelmek isteyen Baykal taksilerin bina çıkışı yerine havalimanı çıkışından yolcu aldığını öğrenince şok oldu. Taksinin bavullarını aldığı ünlü oyuncu, taksiye binmek için havalimanı çıkışına kadar yaklaşık 1 kilometre yürüdü.

O ANLARI KAYDETTİ VE İSYAN ETTİ

Ünlü oyuncu, taksiye binmek için yürüdüğü anladığı kaydetti. Hem yürüyen hem de duruma tepki gösteren Baykal, “Hayatımda böyle bir rezalet yaşamadım. Taksi bavullarımızı aldı ama bizi almadı. Yapılan saçma sapan uygulama nedeniyle taksiler yolcuları bina çıkışı değil havalimanı çıkışında alabiliyor. Bize Denizli Belediyesi’nin kararı olduğunu söylediler. Şuan 1.5 kilometre yürüdük. Taksi önde biz arkada devam ediyoruz. Böyle saçma sapan bir uygulama olamaz” dedi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN AÇIKLAMA

Denizli Büyükşehir konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Ticari taksilerin Çardak Havalimanı içerisinden yolcu almasıyla ilgili Denizli Büyükşehir Belediyesi’nnin herhangi bir yetkisi veya sorumluluğu bulunmayıp, sanatçımızın yaşadığı talihsiz olay bizleri de derinden üzmüştür.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.