enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3436
EURO
34,8531
ALTIN
2.377,72
BIST
10.267,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Merkezefendi Basket’in başarısının sırrı belli oldu: Denizli Halkıyla Çok İyi Bir Bütünlük Yakaladık

Yukatel Merkezefendi Belediyesi koçu Zafer Aktaş, AYOS Konyaspor galibiyetini bu değerlendirdi.

Merkezefendi Basket’in başarısının sırrı belli oldu: Denizli Halkıyla Çok İyi Bir Bütünlük Yakaladık

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi normal sezonunun 21. hafta müsabakasında Yukatel Merkezefendi Belediyesi, sahasında ağırladığı AYOS Konyaspor’u mağlup ederek ligdeki 10. galibiyetini elde etti.
Yukatel Merkezefendi Belediyesi başantrenörü Zafer Aktaş, alınan galibiyetin ardından mikrofon karşısına geçti.

Zafer Aktaş’ın maça dair görüşleri şu şekilde:

“Her iki taraf için de çok önemli bir karşılaşmaydı. Rakibimiz AYOS Konyaspor, alt sıralardan kurtulmayı hedefliyordu. Biz ise kazanarak daha üst sıralara yaklaşmak istiyorduk. Bugün yine taraftarımız bizi yalnız bırakmadı, bu sezon takımımızla Denizli halkı çok iyi bir bütünlük yakaladı. Taraftarımız bizim itici gücümüz, bizi yalnız bırakmadıkları için onlara teşekkür ediyorum. Yeni transferimiz Xavier Rathan-Mayes’in bu üçüncü maçıydı, bugün ortaya koyduğu değerli performans bizim için çok önemli. Bugün oynayan tüm oyuncularımızdan büyük katkı aldık, bu da maçı kazanmamızı sağladı.

Rakibimiz Konyaspor’da da çok kaliteli isimler var, özellikle çok değerli yabancılara sahipler. Bugün kazandığımız için mutluyuz, bundan sonrası için kazanabildiğimiz kadar kazanmaya çalışacağız. Böylelikle iç sahada üst üste 8. galibiyetimizi aldık ama daha büyük hedeflere ulaşmak için bize deplasman galibiyetleri de lazım. Önümüzdeki hafta Manisa Büyükşehir Belediyespor deplasmanına gideceğiz, iyi hazırlanıp Manisa’dan kazanarak dönmek istiyoruz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.