enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4676
EURO
34,7142
ALTIN
2.435,69
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Merkezefendi Belediyesi Mama üretiyor, besliyor, can dostlarını yalnız bırakmıyor!

Merkezefendi Belediyesi Mama üretiyor, besliyor, can dostlarını yalnız bırakmıyor!
09.05.2021
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi, koranavirüs salgını nedeniyle uygulanan tam kapanma kısıtlamaları döneminde can dostları da unutmadı. Sokak hayvanlarının beslenme kaynağının büyük bölümünü oluşturan kafe ve restoranların kapalı olması ve vatandaşların da sokağa çıkamaması nedeniyle gıda ihtiyacı karşılamakta güçlük çeken can dostların yardımına Merkezefendi Belediyesi yetişiyor. Merkezefendi Belediyesi Pet Kafe ve Mama Üretim Tesisi’nde kullanılabilir atık gıdalardan üretilen mamalar, Merkezefendi Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin birçok bölgesinde bulunan besleme noktalarına bırakılıyor.

‘Her canlıya büyük önem veriyor ve bu doğrultuda çalışıyoruz’

Her canın kendileri için önemli olduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, can dostları hiçbir şekilde yalnız bırakmadıklarını söyledi. Başkan Doğan, “Pandemi koşullarında besin bulmakta zorlanan can dostlarımızı, Merkezefendi Belediyesi Mama Üretim Tesislerinde atık gıdaların geri dönüşümüyle ürettiğimiz mamalarla düzenli olarak besliyoruz. Hemşehrilerimiz de sevimli dostlarımız için kapılarının önüne bir kap mama, bir kap su bırakarak, onlar için bir iyilik yapabilir. Merkezefendi’deki her cana, her canlıya büyük önem veriyor, bu doğrultuda çalışıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.