enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Yağmurlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Merkezefendi Belediyesi’nde personele iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi

Merkezefendi Belediyesi tarafından, personele yönelik ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ eğitimi verildi. İş sağlığı ve güvenliğinin öneminin anlatıldığı eğitimde çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar gibi önemli konular ele alındı.

Merkezefendi Belediyesi’nde personele iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi

Merkezefendi Belediyesi hizmet içi eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda belediye personeline ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ eğitimi verildi. Merkezefendi Belediyesi Meclis Salonu’nda, İş Güvenliği Uzmanı Orhan Çetin tarafından gerçekleştirilen eğitimde çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş kazalarının nedeni, ilk yardım, çalışma mevzuatı, meslek hastalıkları, iş kazalarının hukuki sonuçları, iş yeri temizliği ve düzeni gibi önemli konular hakkında bilgiler verildi. Gerçekleştirilen eğitim sonucunda işlenen konular hakkında sınav yapıldı.

“ÖNCELİĞİMİZ HER ZAMAN PERSONELİMİZİN SAĞLIĞI”

Eğitimlerdeki amaçlarının personelde, iş sağlığı ve güvenliği konularında bilinç oluşturmak ve bunu hayatlarının her alanında uygulamalarını sağlamak olduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak personelimize yönelik faydalı eğitimler vermeye devam ediyoruz. Bu programlarda personelimize verilen eğitimler çok faydalı ve önemli. Önceliğimiz her zaman personelimizin sağlığı. Onların, sağlıklı ve güvenli bir ortamda çalışmalarını sağlamak bizim sorumluluğumuz. Ancak bu şekilde vatandaşlarımıza daha verimli ve daha kaliteli hizmet verebiliriz. Bu amaçla belediye olarak iş sağlığı ve güvenliği konusunda gereken hassasiyeti gösteriyoruz. Her alanda hizmet içi eğitimlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.