enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3160
EURO
35,0944
ALTIN
2.294,93
BIST
9.050,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Merkezefendi Belediyesi’ne yeni başkan yardımcısı geliyor! İşte kulislerdeki o isim!

Merkezefendi Belediyesi’nde yeni bir başkan yardımcısı atamasının yapılacağı kulislerde yankı buldu. Yazışmalarının dün gerçekleştirildiği belirtilirken, yeni başkan yardımcısının Hüdai Tirit olacağı iddia edildi.

Merkezefendi Belediyesi’ne yeni başkan yardımcısı geliyor! İşte kulislerdeki o isim!
16.04.2022
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi’nde yeni bir başkan yardımcısı ataması için kolların sıvandığı gelen kulis bilgileri arasında yer alıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na konu ile ilgili resmi yazının yazıldığı atama için İçişleri Bakanlığı’ndan onay beklendiği öğrenildi. Yeni başkan yardımcısının devlet kademesinde bulunan Hüdai Tirit olduğu ifade ediliyor. Tirit’in eşinin daha önce Subaşoğlu döneminde Yazı İşleri Müdürlüğü’nde çalıştığı ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görevlendirildiği ifade ediliyor.

Merkezefendi Belediyesi’ne daha önce şikayet üzerine Ankara’dan gelen müfettişlerin soruşturmasında yeni başkan yardımcılığında adı geçen Hüdai Tirit’in bilirkişi olarak bulunduğu belirtiliyor. Tirit’in başkan yardımcılığı için bazı 1. dereceden ihdas edilecek Belediye Başkan Yardımcısı kadro unvanına yapılacak atamalarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 76. maddesinin yanında aynı Kanunun 68. maddesinin (b) bendinde belirtilen atanma şartlarını taşımak, fakülte veya dört yıllık yüksekokul mezunu olmak ve bu maddede belirtilen hizmet süresine sahip olması gibi şartları karşılaması halinde atamanın gerçekleşebileceği belirtiliyor.

Belediyeye yeni başkan yardımcılığı ile ilgili daha önce Sosyal Hizmetler Müdürü Emrah Karan’ın da adı geçmişti. Ancak kulislerden gelen haberlere göre yeni başkan yardımcısının Hüdai Tirit olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.