enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5217
EURO
34,7908
ALTIN
2.440,14
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

Merkezefendi’de can dostlarına mama ve su desteği

Merkezefendi Belediyesi yaz sıcaklarında da sokak canlılarını unutmuyor. Pet Kafe ve Mama Üretim Tesisi personeli, yiyecek ve su bulmakta zorlanan can dostlar için mama ve su desteği sağlamaya tüm hızıyla devam ediyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bizler için Merkezefendi’deki her canlı çok kıymetli ve önemli” dedi.

Merkezefendi’de can dostlarına mama ve su desteği

Merkezefendi Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan ve ilçedeki sokak canlılarının mama ve barınak ihtiyacını karşılayan ‘Pet Kafe ve Mama Üretim Tesisi’ faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Türkiye’ye örnek olan tesis, can dostların özellikle kavurucu yaz sıcaklarında verdiği yaşam mücadelelerine destek olmak için yoğun mesai harcıyor.

Hizmet kapsamında; otellerden, restoranlardan, fabrikalardan ve kamu kurumlarından sağlanan yemek fazlası yiyeceklerden üretilen mamalar ve su, özellikle kırsal alanlarda belirlenen beslenme odaklarına konularak can dostları bunaltıcı yaz sıcaklarından koruyor. Hayvan dostu gönüllüler de tesiste üretilen mamaları alarak şehir içindeki sokak hayvanlarına gıda desteği sağlıyor.

“ONLARIN YAŞAM KOŞULLARINI İYİLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Sokak canlılarının bunaltıcı sıcaklarda mağdur olmamaları için çalıştıklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Can dostlarımız olan sokak canlılarının su ve mama ihtiyaçları ekiplerimiz tarafından karşılanıyor. Bizler için Merkezefendi’deki her canlı çok kıymetli ve önemli. Bu noktada can dostlarımız için de çalışıyoruz. Belirlenen noktalara mama ve su bırakarak onların yanında oluyoruz. Bu projemiz ile geri dönüşüme de katkı sağlıyoruz. Sokak hayvanlarına yönelik farkındalığın artırılması, yaşam koşullarının iyileştirilmesi, çocuklara ve yetişkin bireylere hayvan sevgisinin aşılanmasını hedefliyoruz. Can dostlarımızın rahat yaşayabilmeleri için onlara sahip çıkmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.